Adeles karaokestunt sjarmerer tusenvis

Den vanligvis så private sangstjernen skrur på sjarmen og deler pinlige personlige historier med TV-vert James Corden. Se video!

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den britiske artisten Adele Adkins (27) har opplevd en eventyrlig suksess som musiker og håvet inn en lang rekke priser.

Som privatperson er derimot ettbarnsmoren fra Tottenham-området i London mer tilbaketrukket.

Hun verner godt om livet med sønnen Angelo (3) og kjæresten Simon Kolecki, men før jul overrasket «Hello»-sangeren ved å lette på sløret om morsrollen på TV-showet «Today».

Nå har sangstjernen imidlertid toppet den TV-opptredenen med en sjarmøretappe av rang. I et innslag på «The Late Late Show with James Corden» gir Adele av seg selv så det monner, i nesten 15 minutter. 

Se hele den morsomme videoen øverst i saken!

TV-STJERNE: Britiske James Corden har gjort suksess med sitt eget talkshow i USA. Her er han på et arrangement med tennisesset Serena Williams og toppmodellen Alessandra Ambrosio før jul, og i «The Late Late Show» med Justin Bieber. Foto: Rex/ Xposure/ NTB Scanpix
TV-STJERNE: Britiske James Corden har gjort suksess med sitt eget talkshow i USA. Her er han på et arrangement med tennisesset Serena Williams og toppmodellen Alessandra Ambrosio før jul, og i «The Late Late Show» med Justin Bieber. Foto: Rex/ Xposure/ NTB Scanpix Vis mer

Får skryt av Nicki Minaj

People er blant dem som lar seg imponere av Adeles figur i innslaget, som er filmet i Adele og James Cordens (37) hjemland England - nærmere bestemt i London.

- Adele kan virkelig gjøre alt. På toppen av å sjelfullt synge ut hitsene «Hello» og «Rolling in the Deep» med «The Late Late Show»-vert James Corden, viste den britiske sangeren frem rap-ferdighetene sine med en utrolig coverversjon av Nicki Minaj sitt verst i Kanye Wests «Monster», skriver nettstedet rosende. 

Saken fortsetter under bildet.

FORNØYD: Artist Nicki Minaj syntes det var stor stas å bli covret av selveste Adele.  Foto: Broadimage
FORNØYD: Artist Nicki Minaj syntes det var stor stas å bli covret av selveste Adele. Foto: Broadimage Vis mer

Også Nicki Minaj (33) selv er veldig begeistret for Adeles coverversjon.

Kort tid etter at videoen ble lagt ut på YouTube onsdag, delte hun en snutt av Adeles rapping på Instagram. Under klippet kaller hun Adele en «dronning» og skryter av attityden og de illustrerende håndbevegelsene hennes.

Saken fortsetter nedenfor.

Spice Girls og «mammahår»

Og Adele nøyer seg ikke med å rappe - og gaule Spice Girls-hiten «Wannabe» - sammen med James Corden i «Carpool Karaoke»-innslaget.

Den vanligvis så private superstjernen røper at hun ble inspirert av Spice Girls og «girl power»-budskapet deres i oppveksten, og at hun identifiserte seg mest med Geri «Ginger Spice» Halliwell (43). Adele var så stor fan at hun også feiret bursdag med Spice Girls-tema da hun var liten.

I TV-innslaget, der hun altså er James Cordens passasjer i en bil som kjører rundt i Londons gater, kommer Adele med flere personlige gullkorn.

Hva synes du om Adeles innsats i karaokebilen til James Corden? Gi din mening nederst i saken!

FORBILDER: Adele var særlig begeistret for «Ginger Spice» (nr. fire f.v) i popgruppa Spice Girls i oppveksten. I voksen alder har sangerinnen håvet inn Grammy-priser. Foto: NTB Scanpix
FORBILDER: Adele var særlig begeistret for «Ginger Spice» (nr. fire f.v) i popgruppa Spice Girls i oppveksten. I voksen alder har sangerinnen håvet inn Grammy-priser. Foto: NTB Scanpix Vis mer

27-åringen røper hvordan hun dummet seg ut i fylla på en restaurant før jul, og at hun lurer på om hun har fått seg «mammafrisyre».

Etter å ha sølt litt av teen sin på kåpen, viser Adele også at hun ikke er fremmed for å styrte en tekopp - til James Cordens forlystelse!

Hylles av fansen

I skrivende stund er YouTube-videoen sett nesten 600 000 ganger, og det er tydelig at den faller i god jord hos fansen. Den har høstet nesten 80 000 likes, mens kun et par hundre har klikket på «tommel ned»-symbolet. En rekke positive kommentarer strømmer dessuten inn under videoklippet:

- Min absolutte «Carpool Karaoke»-favoritt hittil, skriver brukeren Jordan Doww.

- Min eksistens er komplett. Jeg kan nå dø i fredg, skriver brukeren Tony Mintz humoristisk.

- De to burde starte et band, haha. Jeg hadde kjøpt albumet deres!! skriver brukeren Daan Jordens.

Dette er ikke første gang James Corden får selskap av en verdenskjent artist i «Carpool Karaoke». Stevie Wonder (65) var passasjer i bilen i september 2015, og da tok programlederen til tårene da Wonder sang «I Just Called to Say I Love You».

Hva synes du om Adeles innsats i karaokebilen til James Corden? (Avsluttet)

LES OGSÅ: Marit Bjørgen avslører babynavnet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer