VIL TA NOK EN PAUSE: Etter Adele gjorde comeback i fjor høst vil hun nå trekke seg tilbake nok en gang.  Foto: Rex Features
VIL TA NOK EN PAUSE: Etter Adele gjorde comeback i fjor høst vil hun nå trekke seg tilbake nok en gang. Foto: Rex FeaturesVis mer

- Adele vil ta pause i ti år

Popstjernen skal ha bestemt seg for å si nei til turnélivet av en helt spesiell grunn.

SEOGHØR.NO: Den verdenskjente «Hello»-sangeren Adele Adkins (28) forsvant i 2011 fra rampelyset i hele fem år.

Nå vil stjernen ta nok en pause fra rampelyset. Denne gang for å fokusere fulltid på rollen som mamma for sønnen Angelo (3). Hun vil ikke miste barndommen hans, ifølge The Sun.

- Angelo er førsteprioriteringen for Adele. Han her det viktigste i livet hennes.

- Hun har tatt han med seg overalt på turné, men ettersom han starter på skolen neste år, vil han ikke ha muligheten til å være med lenger, forteller en kilde nær stjernen til nettstedet. 

The Sun hevder også at Adele vil starte et helt nytt liv i USA. Der vil hun visst nok vurdere å gjøre konserter i Las Vegas, men det store turnélivet skal snart være over for denne gang. 

- Et vanlig Vegas show passer for henne fordi det er på ett sted og hun vil kunne leve et normalt liv på siden av, men det vil ikke skje før om noen år. 

- Akkurat nå sier hun at hun ikke vil gjøre enda en massiv verdensturné som den hun er ute på akkurat nå, avslutter The Suns kilde.

Adele har ikke kommentert de siste påstandene. 

Saken fortsetter under bildet. 

VANT FOR ÅRETS SANG: Under IheartRadio Awards tidligere i år vant Adele prisen for årets sang med sangen «Hello».  Foto: wenn.com
VANT FOR ÅRETS SANG: Under IheartRadio Awards tidligere i år vant Adele prisen for årets sang med sangen «Hello». Foto: wenn.com Vis mer

Åpnet seg om morsrollen

Høsten 2012 fikk Adele sønnen Angelo James sammen med ektemannen Simon Konecki (42), og siden den gang har Adele anstrengt seg for å holde sin førstefødte unna rampelyset. 

Høsten 2015 ga Adele Adele ut sitt første album, «25», siden 2011. Årene før hadde hun holdt en relativt lav profil, og da hun gjestet TV-showet «Today» i New York røpet hun hvorfor 

- En av hovedgrunnene til at jeg har vært borte så lenge er fordi jeg var sånn: «nei, ungen min er viktigere».

- Ungen min kommer i første rekke og musikken min kommer i en annen rekke, og jeg kommer i annen rekke, ikke sant?, sa den vanligvis så private Adele til programleder Matt Lauer den gang. 

Da programlederen spurte stjernen om hennes nye albumslipp kunne kræsje med mamma-livet, svarte hun med at sønnen er med overalt. 

- Nei, sønnen min er med meg over alt. Vi har det bare fint. Altså, vi har et nært forhold. Han er den første personen jeg ser om morgenen og den siste personen jeg ser om kvelden, og vise versa. Alt er bra med oss og jeg setter av tid til ham, slik jeg alltid har gjort, fortalte Adele åpenhjertig i TV-intervjuet. 

LES OGSÅ: Kim Kardashian overrasket fansen med naken-selfie