Adele sa nei til «Band Aid»

- Vi har forsøkt å ringe henne 100 ganger, men hun tar ikke telefonen.

TOK IKKE TELEFONEN FRA SIR BOB: Artisten Adele valgte å bli hjemme da sir Bob Geldof og et stjernespekket kor spilte inn en ny utgave av Band Aid-låta «Do They Know It's Christmas» i London lørdag. Foto: Fame Flynet/All Over Press
TOK IKKE TELEFONEN FRA SIR BOB: Artisten Adele valgte å bli hjemme da sir Bob Geldof og et stjernespekket kor spilte inn en ny utgave av Band Aid-låta «Do They Know It's Christmas» i London lørdag. Foto: Fame Flynet/All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Sir Bob Geldof (63) har igjen samlet flere av verdens mest kjente artister til å spille inn en ny versjon av låten «Do They Know It's Christmas» til inntekt for veldedighetsorganisasjonen Band Aid.

I år er det 30 år siden den første utgaven, med artister som George Michael og Boy George, ble spilt inn.

Men da kjente sangere som Ed Sheeran, Coldplay-vokalist Chris Martin, popgruppen One Direction og U2-vokalist Bono lørdag samlet seg i London for å spille inn låten, var det en person som glimret med sitt fravær.

Tok ikke telefonen

NYKOMMER: Harry Styles og kollegene i bandet One Direction er med den nye innspillingen. Foto: REX/David Fisher/All Over Press
NYKOMMER: Harry Styles og kollegene i bandet One Direction er med den nye innspillingen. Foto: REX/David Fisher/All Over Press Vis mer

Sir Bob Geldof sier til The Sun at han har gjort flere forsøk på å komme i kontakt med sangerinnen Adele (26) - uten å få svar.

- Hun tar ikke telefonen. Hun skriver ikke låter og er ikke opptatt med å spille inn andre låter. Hun gjør ingenting for øyeblikket, og svarer ikke engang på oppringninger fra sin egen manager.

- Vi har forsøkt å ringe henne hundre ganger, uten å få svar, sier en annen kilde i «Band Aid»-miljøet til avisen.

Ga donasjon til annen innsamling

Adele er blant annet kjent for James Bond-låten «Skyfall» og hitlåter som «Rolling In The Deep» og «Someone Like You».

Sangerinnen har ikke kommentert fraværet, men hennes talsmann sier til The Sun at Adele aldri har takket ja til å være med i årets Band Aid.

- Hun har imidlertid gitt en donasjon til Oxfams aksjon for Ebola-ofre, sier talsmannen.

Se den opprinnelige «Do They Know It's Christmas»-videoen fra 1984 her:

LES OGSÅ: Hva har skjedd med Adele?

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer