Adele rapet jente i ansiktet

Sangstjernen overrasket publikum med sine merkelige påfunn under festivalen Glastonbury i England.

FULL LATTER I SALEN; Gullstrupen Adele Adkins overrasket publikum på festivalen Glastonbury da hun rapet en fan i ansiktet. Heldigvis var det ikke med vilje.  Foto: Rex Features
FULL LATTER I SALEN; Gullstrupen Adele Adkins overrasket publikum på festivalen Glastonbury da hun rapet en fan i ansiktet. Heldigvis var det ikke med vilje. Foto: Rex Features Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Sangstjernen Adele Adkins (28) er kjent for sin vakre sangstemme og for sine nydelige balladelåter.

Den jordnære artisten har også flere ganger bevist at hun har humoristisk sans, blant annet da hun i januar sjarmerte millioner i James Cordens (37) «Carpool Karaoke».

Da gullstrupen opptrådte på musikkfestivalen Glastonbury i Somerset, England på lørdag, overrasket hun nok en gang.

Hun inviterte nemlig en fan fra Brazil, med navn Maria, opp til scenen for å ta en «selfie» med henne. Adele tok tak i telefonen hennes for å knipse fotografiet, men etter å ha tatt bildet, brøt Adele ut i mikrofonen:

- Oi, herregud! Jeg rapet, sa hun - til høylytt latter fra salen, ifølge US Weekly. 

Saken fortsetter under bildet.

SANG FOR FULL HALS: Adele opptrådte flere av sine aller største hits under festivalen som gikk av stabelen i England lørdag.  Foto: Pa Photos
SANG FOR FULL HALS: Adele opptrådte flere av sine aller største hits under festivalen som gikk av stabelen i England lørdag. Foto: Pa Photos Vis mer

Mens Maria forlot scenen, oppklarte Adele hvorfor hun rapet henne midt i fjeset:

- Jeg spiste en dårlig hamburger rett før jeg gikk på scenen. Det er grunnen, sa hun lattermildt og tydelig litt pinlig berørt. 

Vekket oppsikt hos fansen

Adeles morsomme tabbe har fått mye oppmerksomhet i media, og tabben har også spredd seg raskt i sosiale medier - deriblant under emneknaggen «Glastonburpy».

- Hvordan bli bestevenn med Adele? Vi ler sammen og jeg lar henne rape meg i ansiktet, skriver Twitter-brukeren «Beckskidger».

- Når du reiser hele veien fra Brazin for at Adele skal rape deg i ansiktet, skriver «Inhannahslife».

Gjennom Adeles 90 minutter lange sceneshow, fremførte hun flere av sine aller største hitlåter, deriblant «Hello» og «Someone Like You». 

- Dette er det beste øyeblikket i livet mitt. Glastonbury betyr alt for meg. Jeg har alltid ønsket å stå på denne scenen, men har vært for redd, sa hun under konserten, ifølge US Weekly.

Saken fortsetter nedenfor.

Bannet 33 ganger

Ifølge Daily Mail var det ikke bare rapingen som skapte overskrifter etter Adeles konsert. Nettstedet skriver at sangstjernen bannet enormt mye gjennom den halvannen timen hun sto på scenen.

- Vet dere hvor rock'n roll jeg er? Ikke så veldig, men BBC måtte gi meg streng beskjed før jeg gikk på scenen om at jeg ikke skulle banne. Vedder på at Muse (britisk rockeband, journ. anm.) ikke fikk det, sa hun fra scenen.

Saken fortsetter nedenfor.

BØD PÅ SEG SELV: Adele Adkins ga ikke bare fansen et forrykende sceneshow med klassiske ballader, men bød også på noen humoristiske innslag.  Foto: Rex Features
BØD PÅ SEG SELV: Adele Adkins ga ikke bare fansen et forrykende sceneshow med klassiske ballader, men bød også på noen humoristiske innslag. Foto: Rex Features Vis mer

28-åringen klarte visstnok ikke å holde seg til avtalen med kanalen, og skal ifølge Daily Mail ha bannet hele 33 ganger gjennom opptredenen.

- En fantastisk sanger, men å banne og rape en fan i fjeset under Glastonbury er ikke «classy», Adele, skrev Twitter-brukeren «Poojipants».

LES OGSÅ: - Taylor Swift er rasende på Kanye 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer