STOLT MAMMA: Til vanlig er Adele kjent for å verne godt om privatlivet sitt, men i forbindelse med promoteringen av sitt nyeste album har hun ved flere anledninger åpnet seg om morsrollen. Foto: NTB Scanpix
STOLT MAMMA: Til vanlig er Adele kjent for å verne godt om privatlivet sitt, men i forbindelse med promoteringen av sitt nyeste album har hun ved flere anledninger åpnet seg om morsrollen. Foto: NTB ScanpixVis mer

Adele mistet seg selv etter at hun ble mor

- Jeg følte meg ganske så sårbar, avslører popstjernen.

SEOGHØR.NO: Etter fire års pause fra rampelyset er Adele Adkins (27) i vinden igjen som aldri før.

Sist måned ga hun ut albumet «25» som har blitt en braksuksess - og kun de aller færreste kan ha unngått å få med seg singelen «Hello» som herjer hitlistene verden over.

Fredag var hun også gjest i TV-programmet «Skavlan» på NRK.

Adele ga sist ut plate i 2011, og nylig fortalte popstjernen at hun etter dette valgte å holde seg borte fra media for å ta seg av sønnen Angelo (3) - som hun har med kjæresten Simon Konecki.

Nå avslører sangfuglen at hun etter fødselen slet med å finne seg selv igjen.

- Jeg hadde akkurat fått et barn, og husket ikke hvem jeg var. Jeg var fortapt i min egen villmark, med melk i håret mens jeg snublet rundt i mine egne bryster, og lignende ting, forteller hun åpenhjertig ifølge The Sun.

- Jeg tenkte: «Hvem er jeg?» Og ved å gjenoppdage disse tingene hjalp det meg å finne identiteten min. Jeg følte meg ganske så sårbar. De som ikke gjør det etter en fødsel kan bare tie stille!

Saken fortsetter under bildet.

Adele with her husband Simon Konecki backstage at The Pyramid Stage at the Glastonbury Festival, at Worthy Farm in Somerset. Foto: Pa Photos
Adele with her husband Simon Konecki backstage at The Pyramid Stage at the Glastonbury Festival, at Worthy Farm in Somerset. Foto: Pa Photos Vis mer

Skiller jobb og privatliv

Siden Adeles episke comeback 20. november har hun knust nesten samtlige digitale rekorder, og også landet sin femte uke som nr. 1 med «Hello» i USA.

Men selv om 27-åringen har jobbet hardt med det nyeste albumet, så har hun ikke latt det gå ut over familielivet eller kvalitetstiden med sønnen.

- Jeg jobber ikke hjemmefra i det hele tatt. Jeg spiller ikke gitar en gang fordi jeg er redd for å vekke babyen. På den måten separerer jeg jobb og hjem.

- Jeg vil ikke ta med meg arbeidet hjem, og jeg vil ikke ta med meg privatlivet på jobb. Det blir for følelsesladet. Det høres teit ut for jeg er kanskje den mest emosjonelle personen når det kommer til jobben min. Og jeg tar selv ansvar med alt som har med karrieren min å gjøre. Der har jeg en fast holdning. Men når jeg er hjemme er jeg som varm sjokolade. En våt liten dam, hevder hun.

Adele kommer til Norge neste år og skal spille på Telenor Arena 1. mai.

SUPERSTJERNE: Adele har hittil vunnet ti Grammy Awards - i 2012 vant hun hele seks priser  Foto: NTB Scanpix
SUPERSTJERNE: Adele har hittil vunnet ti Grammy Awards - i 2012 vant hun hele seks priser Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Adele feiret bursdagen ved å kle seg ut som George Michael