Adele fikk sprø og romantisk kjærestegave

Den populære artisten måtte klype seg i armen da hun så hva som stod på de små lappene.

KONFETTIREGN: På Adeles konserter er regner det ofte konfetti ned på publikum når konsertene nærmer seg slutten. Dagen etter at dette bildet ble tatt, under hennes andre konsert på rad i Nashville, skjedde det noe rart. Den vanlige konfettien ble bytta ut med rosa lapper - som var en romantisk overraskelse fra kjæresten. Foto: Pa Photos
KONFETTIREGN: På Adeles konserter er regner det ofte konfetti ned på publikum når konsertene nærmer seg slutten. Dagen etter at dette bildet ble tatt, under hennes andre konsert på rad i Nashville, skjedde det noe rart. Den vanlige konfettien ble bytta ut med rosa lapper - som var en romantisk overraskelse fra kjæresten. Foto: Pa Photos Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sangstjernen Adele (28) har brukt det siste året på turné. Hun var blant annet innom Norge og spilte for tusenvis av begeistrede fans på Telenor Arena.

Nå har turneen kommet til USA, og i helga spilte den populære briten to konserter i Nashville. Som en del av showet drysser det alltid konfetti ned fra taket når konserten nærmer seg slutt, og det var intet unntak da artisten spilte nå heller.

På disse står det håndskrevne notater fra Adele, med hyggelige beskjeder og oppfordringer til fansen.

Den 15. oktober var det slik konfetti som dalte ned på fansen. Dagen etterpå skjedde det imidlertid noe ikke engang stjerna hadde forutsett.

Romantisk gave

Det var Entertainment Weekly som først omtalte saken. Lappene som ble brukt på konserten 16. oktober var nemlig ment som en gave fra artistens kjæreste, Simon Konecki (42).

Konfettien, som vanligvis er av flere farger, var for anledningen rosa. På dem sto det romantiske beskjeder fra Konecki til artisten, deriblant «Jeg elsker deg», «Gratulerer med jubileet» og «Du er en kunstner».

For det er nemlig ikke helt uten grunn at lappene falt akkurat den dagen. Den markerer parets femårsdag som kjærester, skriver det amerikanske underholdningsmagasinet.

Konecki og Adele har sønnen Angelo sammen, som de fikk for fire år siden. Til vanlig driver 41-åringen en veldedig organisasjon.

På Twitter delte flere fans bilder av det romantiske konfettidrysset han ga kjæresten:

Slagkraftige uttalelser

Selv om Adele er kjent for sine såre ballader og humoristiske historier fra scenen, har hun tidligere brukt stemmen sin til å snakke om langt mer alvorlige temaer.

Da hun spilte i London i mars benyttet hun muligheten til å snakke ut om amming, etter spørsmål fra en publikummer. Artisten, som fikk sønnen Angelo for tre år siden, sa følgende:

- Vet du hva? Presset på oss er faen meg latterlig, og alle de menneskene som legger press på oss kan dra til helvete.

Saken fortsetter nedenfor.

LYKKELIG FAMILIELIV: Adele og kjæresten Simon Konecki ble foreldre for fire år siden.  Foto: Pa Photos
LYKKELIG FAMILIELIV: Adele og kjæresten Simon Konecki ble foreldre for fire år siden. Foto: Pa Photos Vis mer

Videre fortalte 28-åringen at hun kun klarte å amme sønnen i ni uker, og at flere av hennes venner fikk fødselsdepresjon på grunn av måten enkelte jordmødre snakket om amming.

- (...) Jeg elsket å amme, alt jeg ville gjøre var å amme, og så kunne jeg ikke det, og så følte jeg meg slik: «Hvis jeg nå var i jungelen i gamledager ville ungen min vært død fordi melka mi er borte», sa Adele ifølge The Sun.

Artisten har dessuten også vært klar i sin tale på sosiale medier og i intervjuer. For noen måneder siden ba hun en kjent produsent «suge henne», fordi han hevdet at stemmen hennes var datagenerert.

Saken ble opprinnelig publisert på Dagbladet.no.

LES OGSÅ: Slik får du aldri se Lady Gaga igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer