GIFT: Adele bekreftet giftemålet med Simon Konecki (42) under en konsert i Australia. Her under konsert i Phoenix, USA tidligere i år. Foto: NTB Scanpix
GIFT: Adele bekreftet giftemålet med Simon Konecki (42) under en konsert i Australia. Her under konsert i Phoenix, USA tidligere i år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Adele:

Adele bekreftet ryktene: - Verdens beste følelse

Snakket ut om giftermålet under en konsert i Australia.

Publisert

(Seoghør.no): Den verdensberømte stjerna er for tiden på turné i Australia, som en forlengelse av turneen hun hadde i Europa og USA i fjor. 28-åringen hadde blant annet konsert i Oslo i mai i fjor.

Nylig oppsto det problemer da sønnen fikk rester av fyrverkeri i øyet under en av konsertene. Siste oppdatering fra Autralia-turneen er langt mer hyggelig.

På turnéstoppen i Brisbane kom hun nemlig med en gledelig nyhet fra privatlivet. Til stor jubel fra publikum.

Hemmlighet

Adele (28) letter nemlig endelig på sløret om giftermålet med Simon Konecki (42). Ryktene begynte først under Grammy-utdelingen tidligere i året, der hun omtalte ham som sin ektemann i en takketale.

Dette er først gang at hun bekrefter ekteskapet offentlig. Daily Mail og People er blant mediene som har omtalt saken.

Det var før framføringen av superhiten «Someone Like You», at Adele snakket ut om følelsene rundt sangen, og sitt eget forhold.

- Jeg kunne se i øynene deres, mens de lyttet til låta på hodetelefonene, at den minnet den om noe eller noe, begynte hun.

- Jeg er gift

Hun forklarer videre om forelskelse, og at hun er avhengig av den. Hun forteller om et eldre brudd, samt mer nylige gnister.

- Jeg prøvde å minnes hvordan jeg følte meg i begynnelsen av forholdet som inspirerte den sangen. For selv om et brudd kan føles bittert, forferdelig og kaotisk, er den følelsen du får første gang du faller for en person, verdens beste følelse. Jeg er avhengig av den følelsen.

I SITT RETTE ELEMENT: Adele i velkjent positur under en tidligere konsert. Foto: NTB Scanpix
I SITT RETTE ELEMENT: Adele i velkjent positur under en tidligere konsert. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Hun holder til vanlig tett om ektemannen og barnet Angelo, men denne gangen holdt hun ikke tilbake om privatlivet:

- Jeg kan åpenbart ikke gå igjennom disse følelsene nå som jeg er gift. Jeg har funnet den rette, sa hun fra scenen.

Nylig stakk hun av med den gjeveste Grammy-prisen av dem alle, «Årets album». Superstjerna takket ydmykt, og mente selv at prisen burde ha gått til Beyoncé og hennes «Lemonade».

- Lav profil

Den populære artisten holder imidlertid lav profil når det kommer til sitt privatliv. I et intervju med OK! Magazine forteller Adele hvordan hun ønsker at sønnen skal vokse opp og hvilke verdier hun vil videreføre til han.

PRISVINNER: Adele vant prisen for «Årets album» under Grammy-utdelingen tidligere i år. Foto: NTB Scanpix
PRISVINNER: Adele vant prisen for «Årets album» under Grammy-utdelingen tidligere i år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg oppdrar ham til å respektere kvinner, forteller hun.

Angelo, som det finnes ytterst får bilder av, er med artisten verden rundt og hun forteller at det er ikke noen forskjell på om de er hjemme eller ute på reise.

- Han merker hvilken sterk kvinne jeg er hjemme, men også når han er med meg på jobb. Han er jo med meg overalt, forteller hun og håper at hun vil klare å lære han om hvilken kraft og styrke kvinner har.

LES OGSÅ: Kjæresten til Sandra Lyng fulgte henne gjennom «71° nord»-prøvelsene - over telefonen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer