«Adam søker Eva»-deltakernes største naken-flauser

- Kan ikke ha vært smigrende fra noen som helst vinkel.

SEOGHØR.NO: Torsdag kveld var det premiere på det omdiskuterte datingprogrammet «Adam søker Eva», der deltakerne møter hverandre splitter nakne på en øde øy.

Da Seoghør.no tok en prat med de modige og premiereklare deltakerne torsdag, avslørte de sin største flause på naken-tv.

IKKE FLAUE: Mia Alejääskö og Ole Petter Larsen synes ikke det var spesielt flaut å være naken på tv.  Foto: Ida Nikolaisen/ Se og Hør
IKKE FLAUE: Mia Alejääskö og Ole Petter Larsen synes ikke det var spesielt flaut å være naken på tv. Foto: Ida Nikolaisen/ Se og Hør Vis mer

- Det var spesielt å stå naken å lage mat. Jeg pleier som regel å ha på meg klær når jeg gjør det. Det var verst når jeg skulle koke egg og bøye meg ned og da viste jeg bare alt, sier Sandra Hauge og Jonas Myrvold.

- Det var ikke pinlig i det hele tatt. Bare de første minuttene, men så går tiden også tenker du ikke på det, sier Mia Alejääskö.

- Det var flaut å konkurrere. Vi løp om kapp når vi var nakne, og jeg kan ikke se for meg at det er smigrende fra noen som helst vinkel, sier Ole Petter Larsen.

GLEDET SEG: Kristian Domenic Blix, Ellen Elise P.
Steinsvik og Sindre Moen gleder seg til å se seg selv på tv. Foto: Ida Nikolaisen/ Se og Hør
GLEDET SEG: Kristian Domenic Blix, Ellen Elise P. Steinsvik og Sindre Moen gleder seg til å se seg selv på tv. Foto: Ida Nikolaisen/ Se og Hør Vis mer

- Det kleineste var å se ansiktene til alle, det kommer det til å bli tv-øyebikk av for å si det sånn, ler Sindre Moen.

- Et nakensirkus av banal underholdning

Selv om mange er nysgjerrige på et program hvor deltakerne konstant er nakne, er det ikke alle som er like positive.

FOR DUMT: Datingforsker Sara Lyons mener sjansene er små for at man finner kjærligheten under slike omstendigheter.  Foto: Privat
FOR DUMT: Datingforsker Sara Lyons mener sjansene er små for at man finner kjærligheten under slike omstendigheter. Foto: Privat Vis mer

Sarah Lyons, som har forsket og jobbet i online datingbransjen mener denne formen for dating er tullete.

- Her ser vi et typisk eksempel på hvordan underholdning skapes ved å pushe grenser. Det er vanskelig å si hvor langt dette vil gå. I neste sesong skal kanskje deltagerne gifte seg naken på første date? Lage barn på første date?

- Jeg tror det er lett å glemme konsekvensene av slike TV-program, både for norsk datingkultur og for de personene som er med på programmet.

I tillegg understreker Lyons ovenfor Seoghør.no at dette ikke er gunstig for et videre kjærlighetsforhold.

- Det er klart at å møtes på en slik unaturlig måte vil ha konsekvenser for parforholdet, om det er slik at noen finner tonen. Jeg tror det er viktig å ta programmet for hva det er – nemlig et nakensirkus av banal underholdning.

- Hele situasjonen var kjempegøy

I det første programmet møtte Sandra Hauge (23) deltageren André. Men etter en stund dukket også den finske bartenderen Erno opp.

De to måtte kjempe om å vinne Sandras gunst.

- Det gjorde ikke meg noe at det var to nakne menn, sa Sandra lattermildt til Seoghør.no.

I videoklippet nederst i saken ser vi Sandra på date med André, mens Erno spiller gitar for dem.

FØRSTE KVINNE UT: Sandra Hauge er første kvinne som får vist seg fram i TVNorge-serien Adam søker Eva. Foto: TV 3
FØRSTE KVINNE UT: Sandra Hauge er første kvinne som får vist seg fram i TVNorge-serien Adam søker Eva. Foto: TV 3 Vis mer

- Jeg syntes hele situasjonen var kjempegøy. Jeg hadde håpet at det skulle komme to menn, og på at det skulle bli litt drama. Men de to kom godt overens, så det ble ikke så mye drama, sa hun.

Sandra var både nervøs og gledet seg til å se seg selv på TV.

- Jeg har litt blandede følelser. Det verste blir å se episoden sammen med alle de andre deltagerne, sier hun til Seoghør.no.

Sandra hadde nemlig håpet å slippe å være med i det aller første programmet.

- Tidligere sa jeg til dem at jeg håpet vi skulle samles for å se det første programmet sammen, men håpet samtidig på at jeg ikke var med i akkurat det programmet. Men så ble jeg jo selvfølgelig det.

«Adam søker Eva» går torsdager klokken 21.30 på TVNorge.

Her er alle deltakerne:
Sandra Hauge(23)
Andre Forsberg(25)
Erno Nieminen(24)
Susanne Govasli(29)
Kenneth S. Hermstad(31)
Ellen Elise P. Steinsvik(23)
Henrik Andersen(27)
Mia Alejääskö(25)
Ole Petter Larsen (27)
Kent O. Johansen(33)
Kristian Domenic Blix(30)
Sindre Moen(25)
Joakim Økland(27)
Elisabeth Aase(24)
Anne-Marie Djupeng(20)
Martin Pedersen(36)
Elin Kathrine Sandal(39)
Jonas(29) Myrvold

LES OGSÅ: Måtte tilkalle lege under TV-innspilling