FIKK EN DATTER: Adam Levine og Behati Prinsloo jubler av lykke. De har nå blitt foreldre til en liten jente. Her er duoen under en filmpremiere i New York for to år siden. Foto: Ap
FIKK EN DATTER: Adam Levine og Behati Prinsloo jubler av lykke. De har nå blitt foreldre til en liten jente. Her er duoen under en filmpremiere i New York for to år siden. Foto: Ap Vis mer

Adam Levine ble pappa for første gang

Babylykke for sangstjernen og modellkona.

Publisert

SEOGHØR.NO: I april kom den gledelige nyheten om at Adam Levine (37) og kona Behati Prinsloo (27) ventet sitt første barn sammen. 

Nå er babyen her, melder People.com, som også avslører at «Maroon 5»-vokalisten og «Victoria’s Secret»-modellen har fått en liten jente de har gitt navnet Dusty Rose.

Den nybakte mammaen har delt flere bilder fra svangerskapet med fansen sin på Instagram.

A photo posted by Behati Prinsloo Levine (@behatiprinsloo) on

For bare seks dager siden viste hun frem sin struttende babymage: 

Ønsker seg stor familie

I vår åpnet artisten seg om konas svangerskapsform.

- Hun har det fint. Hun spiser bare utrolig mye rar mat. Vannmelon finnes det mye av i huset vårt. Hun elsker vannmelon. Jeg synes også det er skikkelig godt altså, og jeg er bare glad det ikke er sylteagurk eller noe annet sprøtt hun har lyst på, fortalte Levine da han gjestet TV-showet «Live with Kelly and Michael».

Saken fortsetter under bildet.

HÅND I HÅND: Her er ekteparet på shopping sammen i Beverly Hills tidligere i år. Foto: Broadimage
HÅND I HÅND: Her er ekteparet på shopping sammen i Beverly Hills tidligere i år. Foto: Broadimage Vis mer

Sommeren 2014 giftet Levine seg med ti år yngre Prinsloo i en romantisk seremoni i Mexico, og en måned senere fortalte han at han ønsket seg en stor familie.

- Jeg vil ha flere barn enn det som vil være sosialt ansvarlig, delte han med Ryan Seacrest.

Duoen ble kjærester i 2012 og året etter fridde sangeren til den langbeinte skjønnheten.

- Hun gjør meg til den beste personen jeg kan være. Hun er det beste i hele verden, skrøt han av henne under Tribeca Film Festival i 2014.

LES OGSÅ: Høygravide Anna Rasmussen: - Jeg sliter veldig om dagen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer