Adam Perkins er død:

Adam (24) død

Tvillingbroren bekrefter TikTok-stjernens bortgang.

DØDE: TikTok-stjernen Adam Perkins gikk bort i helgen. Tvillingbroren åpner seg om sorgen. Foto: Skjermdump fra Instagram
DØDE: TikTok-stjernen Adam Perkins gikk bort i helgen. Tvillingbroren åpner seg om sorgen. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert

Den amerikanske TikTok-stjernen Adam Perkins er død, han ble bare 24 år gammel. Det melder blant andre People.

Hans bortgang bekrefter tvillingbroren Patrick på Instagram.

«Jeg klarer egentlig å beskrive hva dette tapet betyr for meg. Jeg blir ofte spurt hvordan det er å være en tvilling, og jeg svarer vanligvis med 'hvordan er det å ikke være en tvilling?'», skriver han innledningsvis på Instagram.

- Min beste venn

Ifølge Patrick gikk tvillingbroren bort søndag 11. april, men det er ikke kjent hva han døde av.

«Å være en tvilling er en veldig sentral del av identiteten min. Det er alt jeg vet. Og jeg sliter med å finne ordene til å forklare hvordan det vil bli for meg å leve i denne verden uten ham. Min beste venn», fortsetter han.

Patrick forteller videre at han vil gi ut tvillingbrorens musikk for å hylle ham. I ettertid har han også delt en rekke bilder av seg selv og tvillingbroren, både fra oppveksten og andre tider i livet sammen.

I kommentarfeltet renner det inn med kondolanse- og støttemeldinger.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer