Adalia Rose Williams:

Adalia (15) er død

Den 15 år gamle YouTube-stjernen Adalia Rose har rørt en hel verden.

DØD: Adalia Rose Williams ble bare 15 år gammel. Onsdag denne uken gikk hun bort. Foto: Instagram / Adalia06
DØD: Adalia Rose Williams ble bare 15 år gammel. Onsdag denne uken gikk hun bort. Foto: Instagram / Adalia06 Vis mer
Publisert

I flere år har Adalia Rose Williams (15) delt videoer og bilder av seg selv fra hverdagen. På YouTube har hun fått hele 2,9 millioner følgere, og på Instagram er det over 370 000 som har fulgt hennes hverdag.

Adalia Rose ble født med den sjeldne sykdommen Progeria, eller Hutchinson-Gilfords progeria syndrom (HGPS). Det er en medfødt genetisk sykdom som gir for tidlig og rask aldring, som rammet rundt én av åtte millioner barn.

Barna eldes åtte ganger så raskt som resten av oss, og gjennomsnittlig levealder er 12-14 år. Det finnes ingen helbredende kur mot sykdommen.

Sykdommen har hun delt flittig av på sosiale medier.

Torsdag kom den triste nyheten om at 15-åringen har gått bort. Det kommer frem på hennes sosiale medie-kanaler.

SJELDENT: Tvillingene har en svært sjelden genfeil. Vis mer

«Ikke lenger i smerte»

I et innlegg delt torsdag kommer det frem at Youtube-stjernen døde onsdag 12. januar.

«Hun kom til denne verden stille, og dro fra verden stille, men livet henne var langt fra det. Hun rørte millioner av mennesker og etterlot seg et stort avtrykk hos alle som kjente henne».

«Hun lever ikke lenger i smerte, og danser nå til all musikken hun elsker. Jeg skulle ønske dette ikke var virkeligheten, men dessverre er det der», står det videre.

I innlegget står det videre at familien ønsker å takke alle som elsket og støttet Adalia Rose, inkludert alle leger og sykepleiere som har tatt vare på henne gjennom årene.

«Familien vil nå sørge over dette gigantiske tapet privat», står det avslutningsvis.

MISS MINNESOTA: Her skriver Mikayla Holmgren (22) historie, ved å være den første med Downs syndrom som deltar i en missekonkurranse i USA. Video: CNN Vis mer

Tre måneder

Adalia Rose fikk diagnosen allerede da hun var tre måneder gammel. Moren, Natalia Pallante (29), har tidligere uttalt at hun la merke til at noe var galt den første måneden av datterens liv.

I tillegg til den raske aldringen, led Adalia av hårtap, mangel på kroppsfett, fremtredende blodårer, en høy stemme og alvorlig stivhet i leddene. Det har hun vært åpen om på sosiale medier.

LES OGSÅ: Artisten ble pappa igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer