Action på fjellet

Adrenalinkåte ungdommer får kjørt seg på BaseCamp.

ON THE ROCKS: Trenger du is til drinken kan det være en idé å være med på Turistforeningens BaseCamp. Foto: DNT
ON THE ROCKS: Trenger du is til drinken kan det være en idé å være med på Turistforeningens BaseCamp. Foto: DNT Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kult på BaseCamp!

BaseCamp er et tilbud til ungdom mellom 11 og 20 år, som vil velge aktiviteter på øverste hylle. Hvert år arranger Turistforeningen forskjellige BaseCamper rundt om i Norge. Felles for alle er at mange av aktivitetene har med fjellsport å gjøre - altså fjellklatring, brevandring, isklatring, toppturer og så videre. I tillegg er de åpne for alle i hele landet, slik at du er garantert venner rundt om i hele Norge etter flere netter i telt!

Velg og vrak- Ingen av aktivitetene på campene krever noen form for forkunnskap eller at du er i kjempeform. Her kan man velge og vrake og se hva man ønsker å prøve ut. Og blir man helt bitt av basillen, kan man jo melde seg på et kurs senere, sier Merete Habberstad, informasjonssjef i DNT.

Prisene varierer fra 1100 til 2000 kroner for de fem fartsfylte dagene. Men da er altså alt inkludert. Mat, transport, overnatting og alle aktiviteter. Du får garantert masse fart og spenning for pengene.

DNT melder om god pågang, men at det fortsatt er ledige plasser på alle campene. Og hvis mor og far er like fartsgale som sine yngre familiemedlemmer, kan jo hele familien melde seg på Familie-BaseCamp på Tungestøl, fra 24/7 til 28/7. Her er prisene 1500 for barn og 2500 for voksne.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer