Abu holdt Jan Thomas våken hele natten

- Jeg tenkte «hva er dette her?», sier kjendisstylisten etter det overraskende møtet i TV3-serien «Kongen på haugen». Se video!

SEOGHØR.NO: Stylisten Jan Thomas er en av kjendisene som er med i TV3s nye og uhøytidelige realityserie «Kongen på haugen».

Men innspillingen bød på uventete utfordringer for 48-åringen, da han måtte overnatte på samme sovesal som flere av de andre deltagerne.

Særlig bød snorkingen til komikeren Abubaker «Abu» Hussain (28) på problemer.

Se video øverst i artikkelen!

- Begynte å riste

Etter den første natten sammen la ikke Jan Thomas skjul på at han knapt hadde fått en blund på øynene.

- Jeg har fancy silikon-ørepropper som jeg kjører inn i ørene. Det er stille som i graven - trodde jeg, helt til klokken ble 23.30. Da begynte det å reiste.

- Du tok snorking til et nivå jeg ikke har hørt før. Det gikk litt i brumming først, så ble det skikkelig høyt og der lå det i åtte timer, sier han i programmet.

VENNER: Jan Thomas og Abubaker «Abu» Hussain ble gode venner i realitykonkurransen «Kongen på haugen». Foto: Se og Hør
VENNER: Jan Thomas og Abubaker «Abu» Hussain ble gode venner i realitykonkurransen «Kongen på haugen». Foto: Se og Hør Vis mer

Jan Thomas var ikke den eneste av Abus lagkamerater som slet med søvnen.

- Jeg har døgna. Jeg har ikke sovet i ett minutt. Så jeg har vært våken i 30 timer nå, sier TV-profilen Synnøve Skarbø med et smil.

Til tross for den høylytte snorkingen ble Abu og Jan Thomas gode venner i løpet av innspillingen.

«DØGNA»: Abus snorking førte til at også Synnøve Skarbø ikke fikk sove. Hun gikk derfor sammenhengende våken i over 30 timer det første døgnet. Foto: TV3
«DØGNA»: Abus snorking førte til at også Synnøve Skarbø ikke fikk sove. Hun gikk derfor sammenhengende våken i over 30 timer det første døgnet. Foto: TV3 Vis mer

Til Seoghør.no har de tidligere avslørt at de for alvor ble knyttet til hverandre da de i første episode skulle gå en fjelltur med oppakning og Abu slet med å komme seg fram.

Nektet å la vennen gi opp

Men Jan Thomas nektet å la ham gi opp og støttet ham hele veien.

- Jeg holdt på å begynne og grine. Jeg vurderte å trekke meg fra hele konkurransen, men så kom Jan Thomas og motiverte meg og reddet meg.

- Med hans hjelp så klarte jeg det. Han motiverte meg gjennom hele utfordringen.

- Hva betydde det for deg?

- At han gjorde det for meg kommer jeg til å huske for resten av livet. Han har virkelig gjort et stort inntrykk på meg. Jeg vil gjøre hva som helst for han. Om han trenger meg til noe, jeg stiller opp til hva som helst, sa en takknemlig Abu til Seoghør.no.

«Kongen på haugen» sendes på TV3 tirsdager kl. 20.30

Se «Bli ny med Jan Thomas» -eksklusivt på Seoghør.no:

LES OGSÅ: - Jeg kommer for alltid til å huske det Jan Thomas gjorde