Taylor Swift:

Absurd Taylor Swift-teori får vann på mølla

Gjemte hun seg i kofferten eller ikke?

RYKTEFLOM: I fjor sommer gikk Taylor Swift nærmest under jorda, og ble ikke observert på flere måneder. Da livvaktene hennes bar en gedigen koffert ut av leiligheten hennes, var det mange som trodde Swift gjemte seg inni den. Nå blusser ryktene opp igjen. Foto: NTB Scanpix
RYKTEFLOM: I fjor sommer gikk Taylor Swift nærmest under jorda, og ble ikke observert på flere måneder. Da livvaktene hennes bar en gedigen koffert ut av leiligheten hennes, var det mange som trodde Swift gjemte seg inni den. Nå blusser ryktene opp igjen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Verdensberømte mennesker er nok godt vant med at det går bisarre rykter om dem. Det at man i enkelte tilfeller velger å ikke kommentere dem offentlig, gjør at fansen bare blir enda mer tørste etter et svar.

Taylor Swift (28) vet godt hvordan dette er. Hun har gjort karriere av å skrive kjærlighetslåter om kjendismennene hun har datet, uten at hun noen gang har bekreftet hvilke låter som omhandler hvem.

Likevel har fansen sine klare meninger. Flere mener blant annet at «Back to December» handler om «Twilight»-stjernen Taylor Lautner (26).

En annen - og hakket mer bisarr - teori om Taylor har også fått rotfeste blant fansen. Før artisten ga ut albumet «Reputation» i fjor, tok hun nemlig en lang pause fra rampelyset. Hun lot seg ikke avfotografere, gjemte seg for paparazziene og gikk rett og slett i hi - slik at hun kunne fokusere på jobben.

SNAKKET OG SANG UT: Katy Perry gjestet «The Late Late Show with James Corden», og snakket om den årelange krangelen hun har hatt med kollega Taylor Swift. Video: CBS via CNN Vis mer Vis mer Vis mer

Båret i koffert?

Mange ble selvfølgelig bekymret da det gikk flere måneder uten en eneste lyd fra Swift. I juli i fjor begynte derimot en litt spesiell teori å bre om seg. Den sommeren dukket det opp bilder av livvaktene hennes, som bar en gedigen koffert ut av leiligheten til Swift i New York. Det skriver E! News.

De to store mennene, som til daglig jobber med å beskytte Swift, slet med å bære den enorme kofferten. Innholdet var tilsynelatende svært tungt, og fotografene utenfor leiligheten bestemte seg for å forevige øyeblikket

. Få minutter senere var bildene ute på nettsidene til byrået Splash News, som hadde skrevet følgende bildetekst:

VEKKET OPPSIKT: Det ble hevdet at Taylor Swift tok en «troll i eske» da denne kofferten ble båret ut av leiligheten hennes i fjor. Foto: Splash News / NTB Scanpix
VEKKET OPPSIKT: Det ble hevdet at Taylor Swift tok en «troll i eske» da denne kofferten ble båret ut av leiligheten hennes i fjor. Foto: Splash News / NTB Scanpix Vis mer

«Taylor Swift blir transportert i en stor koffert fra sin leilighet i Tribeca til bagasjerommet i trucken sin».

Det tok ikke lang tid før bildene og bildeteksten gikk viralt. Stjerner har opp gjennom årene gjort mye rart for å gjemme seg for fotografene, men det å angivelig bli båret ut i en koffert, var for mange kanskje litt ekstremt.

Splash News valgte etter kort tid å fjerne bildeteksten, rett og slett fordi de ikke hadde bevis på om det faktisk var sant at livvaktene bar popstjernen ut av leiligheten.

MISTENKELIG: Bildebyåret fjernet bildeteksten etter kort tid, men flere tror fortsatt at disse muskuløse mennene bærer henne ut av leiligheten. Foto: Splash News / NTB Scanpix
MISTENKELIG: Bildebyåret fjernet bildeteksten etter kort tid, men flere tror fortsatt at disse muskuløse mennene bærer henne ut av leiligheten. Foto: Splash News / NTB Scanpix Vis mer

Vann på mølla

Teorien begynte etter hvert å falme, ettersom stjernen aldri uttalte seg om det. Nå har ryktene derimot fått vann på mølla igjen. Det er imidlertid ikke stjernen selv som sørger for dette.

Tidligere One Direction-artist Zayn Malik (25) virker nemlig å bekrefte påstandene i et rykende ferskt intervju med britiske Vogue.

Under intervjuet kom ryktet nemlig opp. Han snakket selv om hvordan han klarte å unngå paparazziene, og da var det ikke rart at Swift ble nevnt. Mange mener at følgende utsagn bekrefter de absurde koffertryktene:

- Hun reiste rundt i en koffert, sier han til magasinet og viste stor entusiasme.

Han har tidligere jobbet med Swift, og det har også gått rykter om at de to en gang i tiden hadde en liten romanse. Dersom det stemmer, var det svært kortvarig. Swift var som kjent godt involvert med Zayns bandkollega og venn Harry Styles - som angivelig også skal ha fått et par sanger skrevet om seg.

Det virker i hvert fall som om Twitter tar Zayn på ordet:

Guttemagnet

Taylor er som nevnt godt kjent for sine mange romantiske relasjoner med noen av verdens største stjerner.

Kun et drøyt halvår etter at Taylor Swift og skuespilleren Tom Hiddleston (37) gikk fra hverandre, kom nyheten om at Taylor hadde funnet lykken på ny med Joe Alwyn (27).

Romansen mellom popstjernen og Tom ble avslørt i juni i fjor, da duoen ble avbildet tett omslynget på en strand på Rhode Island.

Bildene ble tatt kun to uker etter at Taylor og den berømte DJ-en Calvin Harris (34) hadde gått hver til sitt etter 15 måneder sammen.

Swift har også vært sammen med kjendiser som Jake Gyllenhaal (37), John Mayer (41), Joe Jonas (29) og Harry Styles (24).

LES OGSÅ: Slik var den kongelige luksusfesten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer