SLUTTER:  Randy Jackson og Simon Cowell får ikke Paula Abdul ved sin side når innspillingen av den 9. sesongen av American Idol starter om to dager. Kara DioGuardi er foreløpig den tredje dommeren. Foto: All Over Press
SLUTTER: Randy Jackson og Simon Cowell får ikke Paula Abdul ved sin side når innspillingen av den 9. sesongen av American Idol starter om to dager. Kara DioGuardi er foreløpig den tredje dommeren. Foto: All Over PressVis mer

Abdul ferdig i American Idol

- Med sorg i hjertet har jeg bestemt meg for å ikke returnere til Idol.

SEHER.NO: Etter måneder med spekulasjoner er det omsider klart: Paula Abdul (47) kommer ikke til å returnere som dommer i American Idol.

- Med sorg i hjertet har jeg bestemt meg for å ikke returnere til Idol. Jeg vil savne å gi næring til nye talenter, men mest av alt å være del av et show som jeg hjalp fra dag én til å bli et internasjonalt fenomen, skriver Paula Abdul på Twitter.

- Det jeg aller mest ønsker å formidle er hvor mye jeg setter pris på støtten og den enorme kjærligheten dere har vist meg. Jeg har, uten noen tvil, den beste fansen i hele verden og jeg elsker dere alle, skriver hun videre.

Det er ifølge People så langt ikke kommet noen forklaring på hvorfor Abdul har bestemt seg for å slutte i Idol, to dager før hun skulle returnere til jobben. Abduls pressetalsmann ønsket ikke å uttale seg i saken, annet enn å bekrefte at hun forlater det populære showet.

- Paula Abdul har vært en viktig del av American Idol de siste åtte årene, og vi er lei oss for at hun har valgt å ikke returnere til showet, skriver Fox i en pressemelding.

Det er imidlertid tidligere antydet av Abduls manager at hun ikke skal ha blitt tilbudt noen ny kontrakt etter den 8. sesongen, og at dette er årsaken til at hun nå slutter.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: 17 av eksene hans kommer

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.