KAN OVERTA FOR JACKO: - Det finnes en liten kvartett i Sverige som vi fortsetter å prate med, skal AEG Lives Europasjef, David Campell, angivelig ha sagt til The Sun. Foto: Stella Pictures
KAN OVERTA FOR JACKO: - Det finnes en liten kvartett i Sverige som vi fortsetter å prate med, skal AEG Lives Europasjef, David Campell, angivelig ha sagt til The Sun. Foto: Stella Pictures Vis mer

- ABBA kan ta over Jacko-show

Eller er dette bare ønsketenkning fra svenskenes side?

SEHER.NO: Forrige uke døde Michael Jackson. Det betyr at arrangøren til de planlagte comebackkonsertene isteden vil gjenforene ABBA. I hvert fall om man skal stole på engelske The Sun.

Den svenske supergruppa skal nemlig ha blitt tilbudt en mangemillionersbeløp for å stille opp, skriver avisen. Akkurat det gir svenske Aftonbladet blod på tann.

- Det finnes en liten kvartett i Sverige som vi fortsetter å prate med, sier AEG Lives Europasjef, David Campell, til The Sun.

Ved siden av den tragiske døden til poplegenden Michael Jackson, ligger også en økonomisk katastrofe for konsertarrangøren AEG Live, som står med gigantiske O2 Arena i London med 50 bookede konserter.

Det finnes ikke mange artister i verden som kan måle seg med populæriteten til Jacko. Men én av kandidatene til å gjøre nettopp det, skal altså være svenske ABBA...

- Det ligger millioner i potten. Men det finnes mange hindringer som i så fall må overvinnes, sier en annen kilde til den engelske avisen.

Påstanden om at AEG Live har kontaktet ABBA og formidlet sitt ønske om en gjenforening, ble i natt tilbakevist av Björn Ulvaeus og Benny Anderssons talsperson, Görel Hanser.

- Det er absolutt ikke sant, de har ikke engang vært i kontakt med medlemmene i ABBA, sier hun til Aftonbladet.

Det som i hvert fall er sikkert er at ABBA-medlemmene de siste årene har virket nærmere hverandre enn noensinne siden "bruddet" i 1983.

I fjor samlet Benny Andersson (62), Björn Ulveus (64), Anni-Frid Lyngstad (63), och Agnetha Fältskog (59) på samme scene for første gang på 25 år, i forbindelse med at musikalfilmen "Mamma Mia" ble lansert.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Han er faren til Jacksons barn