ABBA-jentene planlegger gjenforening

- Vi kan ikke motstå tanken...

PLANLEGGER ET MUSIKALSK GJENSYN: ABBA-jentene Anni-Frid Lyngstad og Agnetha Fältskog vil opptre sammen igjen. Her sammen med de mannlige bandmedlemmene Björn Ulvaeus og Benny Andersson Foto: AP/Scanpix
PLANLEGGER ET MUSIKALSK GJENSYN: ABBA-jentene Anni-Frid Lyngstad og Agnetha Fältskog vil opptre sammen igjen. Her sammen med de mannlige bandmedlemmene Björn Ulvaeus og Benny Andersson Foto: AP/Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Nesten 30 år etter bruddet, planlegger de to kvinnelige stjernene fra det svenske suksessbandet ABBA, en musikalsk gjenforening.

Anni-Frid Lyngstad (65), bedre kjent som Frida, avslører at hun og Agnetha Fältskog (60) ønsker å samarbeide i fremtiden.

Paret har ikke opptrådt sammen siden ABBA gikk i oppløsning i 1983.

- Det ville vært fantastisk å arbeide sammen med Agnetha. Men det kommer til å bli vanskelig å unngå alt presset, på grunn av ABBA. Det vil nok  ikke gå stille for seg, sier Lyngstad til britiske Express.

Begge kvinnene har nylig vært i studioet, etter flere års musikkfravær. Frida har spilt inn en duett med sin svenske venn George Wadenium, mens Agnetha angivelig ønsker å lage musikk med den svenske popstjernen Robyn.

Frida sier at hun og Agnetha ikke kan motstå tanken på å jobbe sammen igjen.

- Vi snakker om det, sier hun.

Kun to ganger siden de gikk hvert til sitt, har de fire medlemmene av ABBA vist seg sammen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

 
LES OGSÅ: «Mamma Mia» uten ABBA?Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer