Aaron Carter:

Aaron Carter funnet død

Artisten ble lørdag funnet død i sitt eget hjem, 34 år gammel.

BRØDRE: Brødrene Nick og Aaron Carter var begge store stjerner. Nå er sistnevnte død. Foto: NTB
BRØDRE: Brødrene Nick og Aaron Carter var begge store stjerner. Nå er sistnevnte død. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kjendisnettstedet TMZ melder lørdag kveld at artisten Aaron Carter er død. Han ble 34 år gammel.

Ifølge nettstedet rykket politiet ut til hjemmet hans i California lørdag, der de fant ham død.

Politikilder opplyser at drapsetterforskere ble sendt til stedet, men at ingenting tyder på at det er skjedd noe kriminelt.

TMZ har også publisert bilder av politibiler og sperrebånd rundt det som skal være huset hans.

Dødsfallet bekreftes av artistens management til nyhetsbyrået PA og av hans brors manager overfor New York Post.

DØD: Den folkekjære skuespilleren ble 95 år gammel. Video: Dagbladet TV Vis mer

Turbulent liv

Aaron Carter debuterte som artist i 1997, bare ni år gammel, og er kjent for låter som «I Want Candy» og «Sooner Or Later». Han er også broren til Backstreet boys-stjernen Nick Carter.

Han har gjennom flere år levd et turbulent liv, blant annet med omfattende narkotikamisbruk.

I 2019 ble det kjent at Nick, sammen med deres felles søster Angel Carter, hadde gått sammen om å få et besøksforbud for broren.

HELTER PÅ 90-TALLET: Nick (t.v.) og broren Aaron Carter smeltet mange ungpikers hjerter på 90-tallet. Her er de avbildet sammen under MTV Movie Awards i Los Angeles i juni 2006. Foto: REUTERS/Fred Prouser
HELTER PÅ 90-TALLET: Nick (t.v.) og broren Aaron Carter smeltet mange ungpikers hjerter på 90-tallet. Her er de avbildet sammen under MTV Movie Awards i Los Angeles i juni 2006. Foto: REUTERS/Fred Prouser Vis mer

I et innlegg på Twitter begrunnet Nick Carter den gang at årsaken var brorens truende oppførsel. Han skrev videre at de elsket Aaron, og at de håpte at han ville få den behandlingen han trengte.

I september meldte LA Times at artisten for femte gang hadde sjekket inn til avrusning, i et førsøk på å få tilbake ansvaret for sønnen Prince, som han har med Melanie Martin.

Ifølge avisen mistet de to forsørgeransvaret for sønnen, etter bekrymring over vold og rus.

- Jeg har ikke hatt noen tilbakefall, men det er mye som påvirker meg nå. Du vet, jeg vil bare ha sønnen min tilbake, sa han den gang.

Preget av familietragedier

Barnestjernen oppnådde raskt stor popularitet som artist etter debuten.

Den falt imidlertid drastisk på begynnelsen av 2000-tallet. Da foreldrene skilte seg i 2003, ble det for alvor starten på en enorm nedtur for artisten.

BISETTES: Skuespiller Frøydis Armand, som døde 11. oktober, bisettes torsdag formiddag fra Vestre gravlund Nye Kapell. Reporter: Elise Violeta Ness Aksnes. Video: Nora Skavhaug. Vis mer

I et intervju med Oprah i 2016, forklarte Carter at foreldrenes brudd var én av årsakene til at han gikk inn i en dyp depresjon.

I 2013 ble det også kjent at 28-åringen hadde pådratt seg en gjeld på 13 millioner kroner, for å ha unnlatt å betale skatt på midten av 2000-tallet.

Året før døde hans søster, Leslie Carter, bare 25 år gammel.

Magasinet People omtalte i 2019 et intervju med «The Doctors» , der Carter uttalte at han var diagnostisert med flere psykiske lidelser, som schizofreni, manisk depresjon og angst.

LES OGSÅ: De mest sjokkerende barnestjerne-dødsfallene

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer