BLIR PROGRAMLEDER: Eksalpinist Kjetil André Aamodt skal sammen med Kjersti Idem og Ylvis-brødrene lede "Ylvis møter veggen" på TVNorge. Foto: SCANPIX
BLIR PROGRAMLEDER: Eksalpinist Kjetil André Aamodt skal sammen med Kjersti Idem og Ylvis-brødrene lede "Ylvis møter veggen" på TVNorge. Foto: SCANPIXVis mer

Aamodt skal møte veggen

- Jeg får jo betalt for å le av folk, sier han.

SEHER.NO: - Til å begynne med var jeg skeptisk til å være programleder, jeg hadde kanskje sett for meg litt "ekspertjobbing" på NRK. Men da jeg så dette konseptet måtte jeg takke ja. Jeg har vanskelig for å si nei til en utfordring.

Dette sier eksalpinist Kjetil André Aamodt til VG.

Nå blir han programleder for det absurde komiprogrammet "Ylvis møter veggen" på TVNorge.

Programlederrollen har han sammen med Kjersti Idem og Ylvis-brødrene.

- Jeg får jo betalt for å le av folk, det er rimelig greit. Jeg fikk latterkrampe da jeg så den japanske utgaven på Internett, fortsetter han.

To lag skal konkurrere mot hverandre, og lagene skal bestå av kjendiser.

Samtlige skal forsøke å komme seg gjennom ymse hull i en isoporvegg som er formet på forskjellige måter, slik at deltagerne er nødt til å innta rett profil for å komme gjennom.

Dersom en ikke klarer det, blir man skjøvet ut i et basseng.

- Det hadde vært gøy å få med Lasse, Kjuser'n. Så god og rund som han har blitt, og med de tynne beina. I trikot! Han kommer til å sitte fast uansett, ler Aamodt.

"Ylvis møter veggen" starter til høsten.

LES OGSÅ: Slik blir TVNorge-høsten

Se klipp fra den morsomme konkurransen under: