- A4-livet var ikke for oss

Janne Formoe forteller hvorfor det ble brudd med Jan Fredrik Karlsen - for fjerde gang.

SLUTT FOR GODT: Janne Formoe ser fremover etter bruddet med Jan Fredrik Karlsen og forteller at A4-livet aldri lå for to som begge jobber i underholdningsbransjen.  Foto: FameFlynet Norway
SLUTT FOR GODT: Janne Formoe ser fremover etter bruddet med Jan Fredrik Karlsen og forteller at A4-livet aldri lå for to som begge jobber i underholdningsbransjen. Foto: FameFlynet Norway Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Skuespiller Janne Formoe (38) gikk inn i 2014 som singel, etter at hun og Jan Fredrik Karlsen (40) i høst gikk fra hverandre for fjerde - og siste gang.

Sammen har de datteren Felicia (8).

I et nytt intervju med ukebladet Tara forteller skuespilleren at hun ikke liker å gi opp, men at A4-livet ble vanskelig for den lille familien.

- Alle som har gått fra hverandre vet at det bare er vondt. Man vil jo gjerne lykkes med å få til et liv med den man har barn sammen med. Jeg er typen som ikke gir meg før hver stein er snudd. Men det tradisjonelle A4-livet, det var ikke for oss, sier hun til Tara.

AV-OG-PÅ: Paret har hatt et turbulent forhold. Her er de på fest hos Petter Stordalen i 2009. Foto: FameFlynet
AV-OG-PÅ: Paret har hatt et turbulent forhold. Her er de på fest hos Petter Stordalen i 2009. Foto: FameFlynet Vis mer

Nye begynnelser

Året etter at de fikk datteren gikk paret hvert til sitt, men ble sammen igjen fire måneder senere. Under en ferietur til Hellas i 2007 fridde Jan Fredrik til Janne, men fire måneder senere var det slutt på romansen og forlovelsen ble brutt. Noen måneder senere fant de tilbake til hverandre, men igjen tok forholdet slutt.

I mai i fjor bekreftet Formoe at hun og Karlsen var blitt sammen igjen da hun dukket opp på Petter Stordalens 16. mai-fest utkledd som svensk flyvertinne og med en plakat som etterlyste «Mr. Karlsen».

Etter noen lykkelige måneder sammen bestemte de seg imidlertid for å avslutte forholdet. Dermed var ni år med flere brudd og gjenforeninger et tilbakelagt kapittel.

- Livet er kanskje sånn? Mange nye begynnelser. Nye runder. Blanke ark. Men jeg er ikke så redd som jeg trodde jeg skulle være, sier Formoe til ukebladet.

NYTT INTERVJU: I den nye utgaven av Tara er det et lenger intervju med Janne Formoe.  Foto: Faksimile Tara
NYTT INTERVJU: I den nye utgaven av Tara er det et lenger intervju med Janne Formoe. Foto: Faksimile Tara Vis mer

TV-aktuell

 Janne Formoe er en av hovedrolleinnehaverne i TvNorges premiereklare humorserie «Neste sommer». Nå fokuserer hun energien på nye prosjekter og på å være en god mor for Felicia.

- Med en datter på åtte år passer det veldig bra med normale arbeidstider. Å stå på scenen seks kvelder i uken når du er alenemor, det er ikke ideelt, en jeg har et stort hjerte for teateret. Jeg har også et ønske om å gjøre mer humor.

LES OGSÅ: - Skammet meg over at jeg ikke fikk det til å fungere

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer