A1-gutta parodierte Bieber-flausen

- Det er ikke et forsøk på å gjøre narr, bare litt backstage-humor, sier Christian Ingebrigtsen til Seoghør.no.

KUNNE ALDRI GJORT DET: Christian Ingebrigtsen (t.h.) sier til Seoghør.no at A1 aldri noen gang har avbrutt en konsert. Her med A1-kompisene Mark og Ben - da sistnevnte var med i norske «Skal vi danse» i 2013. Foto: Se og Hør
KUNNE ALDRI GJORT DET: Christian Ingebrigtsen (t.h.) sier til Seoghør.no at A1 aldri noen gang har avbrutt en konsert. Her med A1-kompisene Mark og Ben - da sistnevnte var med i norske «Skal vi danse» i 2013. Foto: Se og Hør Vis mer

SEOGHØR.NO: Ukens «snakkis» har uten tvil vært ungpikeidolet Justin Biebers (21) noe mislykkede Norgesbesøk.

Etter bare én sang fikk den unge kanadieren nok av pågående fans, og avbrøt konserten. Angivelig skal litt søl, som havnet på scenekanten, fra en vannflaske ha fått begeret til å renne over for 21-åringen.

Det er flere som har lagd humor ut av hendelsen, og den norske artisten Bjørn Eidsvåg (61) truet med å «ta en Bieber», dersom det samme skjedde med ham under turneen han i disse dager er på.

Hendelsen har heller ikke gått A1-gutta hus forbi, og før konserten de holdt på Telenor Arena fredag kveld, lagde de en morsom parodi av Bieber-flausen som de la ut på sosiale medier.

I videosnutten får A1-medlem Christian Ingebrigtsen (38) nok da kollega Ben Adams «søler» vann fra en Imsdal-flaske på bordet. 

Se parodien her:

Uh oh-it's contagious @a1official #justinbeiber

Posted by Ben Adams on Friday, October 30, 2015

Videoen er blitt godt tatt imot blant fansen, og den svirrer nå viralt rundt på verdensveven. Til Seoghør.no forteller Christian Ingebrigtsen at videosnutten er laget med humor og varme:

- Det er ikke et forsøk på å gjøre narr, bare litt backstage-humor, forklarer han.

Se Bieber-fadesen her:

Christian synes Biebers oppførsel var merkelig, men sier allikevel at man aldri kan være helt sikker på hva som ligger bak:

- Nå vet ikke hva som ledet fram til at han reagerte så kraftig, men under normale omstendigheter er det spesielt å reagere på denne måten. Så det ligger nok noe mer dypere til grunn. Vi kunne allikevel ikke la være å ha det litt moro med hendelsen.

- «The show must go on»

Den britisk/norske boyband-gruppen A1 ble etablert i 1998, og har fans over hele verden. Selv kan ikke Ingebrigtsen huske at han og popkollegaene noen gang har avbrutt en konsert.

- Nei, «the show must go on», uansett hva som skjer. Jeg har selv opplevd at jenter har kommet opp på scenen og slikket meg i ansiktet, mens jeg har sittet og spilt piano. Det er ganske spesielt, men man må allikevel fullføre showet, forklarer han videre.

DEN GANG DA: A1 slo gjennom i 1998. Blonde Christian Ingebrigtsen er det eneste norske medlemmet, mens Paul Marazzi (t.v), Mark Read og Ben Adams er fra England. Foto: All Over Press
DEN GANG DA: A1 slo gjennom i 1998. Blonde Christian Ingebrigtsen er det eneste norske medlemmet, mens Paul Marazzi (t.v), Mark Read og Ben Adams er fra England. Foto: All Over Press Vis mer

- Hva er det som er så spesielt med oss norske fans, tror du?

- I Norge har vi et mer avslappet forhold til kjendiser. Klasseforskjellene er ikke like tydelige, og kongen, statsministeren, politikerne og oss popstjerner er på et vis på samme nivå. Man skal ikke lengre enn til Sverige, og se at forskjellene er større. Der går man med dress på jobb, og snakker ikke direkte til sjefen. Det gjør vi i Norge. Vi er mer direkte og jordnære.

Han forklarer videre:

- Det er kanskje nettopp dette amerikanske artister, og andre internasjonale artister som kommer til Norge, ikke er helt vant til. Der har man en helt annen respekt for kjendiser, og stjernene som kommer hit er ikke så vant til denne direktheten. Personlig merker jeg stor forskjell på norsk og engelsk fans - for i Norge kommer folk bort til meg, og snakker med meg som om de har kjent meg hele livet.

Bieber har beklaget hendelsen

Blogger og TV-personlighet Linni Meister (29) var en av de som var så heldige å ha fått billetter til intimkonserten med Bieber.

I etterkant av fadesen har hun fortalt til Seoghør.no at hun ikke hadde forventet en slik avslutning på showet - før det i det hele tatt hadde begynt:

- Folk gråt rundt meg og var helt fra seg. Det var noen jenter som besvimte og måtte bli båret ut der i fra, da de hørte han ikke kom tilbake ut på scenen.

Bieber selv, som ironisk nok er aktuell med poplåten «Sorry», har beklaget hendelsen, og sier i et innlegg på Instagram at den siste uken har vært svært tøff for ham:

«Dessverre har det vært en tøff uke for meg, med lange dager og lite søvn. Jeg har vært nødt til å være på, som man sier, for kamera og fans osv. Jeg mente aldri å fremstå som slem, men jeg valgte å avbryte showet da folk på første rad ikke ville høre på meg. Forhåpentligvis vil folk forstå hvor jeg er fra. Jeg håndterer ikke alltid ting på riktig måte, men jeg er bare et menneske, og jeg jobber med å bli flinkere til å respondere - ikke reagere»

«Uheldigvis gikk dette utover andre, og jeg beklager til dere andre som var på konserten. Jeg er så lei meg overfor dem jeg har skuffet, og jeg er så lei meg for at jeg har kastet bort TV-folkenes tid. Jeg lover å gjøre opp for meg neste gang jeg kommer. Med kjærlighet, Justin».

Hva synes du om Justin Biebers oppførsel? Gi din mening under!

LES OGSÅ: Dette kan du lære av, Bieber!

 

 

Hva synes du om Justin Biebers oppførsel? (Avsluttet)