A1-gutta parodierte Bieber-flausen

- Det er ikke et forsøk på å gjøre narr, bare litt backstage-humor, sier Christian Ingebrigtsen til Seoghør.no.

KUNNE ALDRI GJORT DET: Christian Ingebrigtsen (t.h.) sier til Seoghør.no at A1 aldri noen gang har avbrutt en konsert. Her med A1-kompisene Mark og Ben - da sistnevnte var med i norske «Skal vi danse» i 2013. Foto: Se og Hør
KUNNE ALDRI GJORT DET: Christian Ingebrigtsen (t.h.) sier til Seoghør.no at A1 aldri noen gang har avbrutt en konsert. Her med A1-kompisene Mark og Ben - da sistnevnte var med i norske «Skal vi danse» i 2013. Foto: Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Ukens «snakkis» har uten tvil vært ungpikeidolet Justin Biebers (21) noe mislykkede Norgesbesøk.

Etter bare én sang fikk den unge kanadieren nok av pågående fans, og avbrøt konserten. Angivelig skal litt søl, som havnet på scenekanten, fra en vannflaske ha fått begeret til å renne over for 21-åringen.

Det er flere som har lagd humor ut av hendelsen, og den norske artisten Bjørn Eidsvåg (61) truet med å «ta en Bieber», dersom det samme skjedde med ham under turneen han i disse dager er på.

Hendelsen har heller ikke gått A1-gutta hus forbi, og før konserten de holdt på Telenor Arena fredag kveld, lagde de en morsom parodi av Bieber-flausen som de la ut på sosiale medier.

I videosnutten får A1-medlem Christian Ingebrigtsen (38) nok da kollega Ben Adams «søler» vann fra en Imsdal-flaske på bordet. 

Se parodien her:

Videoen er blitt godt tatt imot blant fansen, og den svirrer nå viralt rundt på verdensveven. Til Seoghør.no forteller Christian Ingebrigtsen at videosnutten er laget med humor og varme:

- Det er ikke et forsøk på å gjøre narr, bare litt backstage-humor, forklarer han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer