TAKKER UTSEENDET: Sharon Osbourne er glad hun ikke ble født vakker. Foto: Fame Flynet
TAKKER UTSEENDET: Sharon Osbourne er glad hun ikke ble født vakker. Foto: Fame FlynetVis mer

- Å være stygg ga meg suksess

Nå er hun takknemlig for at hun ikke ble født vakker.

SEHER.NO: Det er ikke mange som viser sin takknemlighet, om de er misfornøyd med sitt eget utseende. Men for Sharon Osbourne (56) er det faktisk slik.

Det var nemlig derfor hun endte opp som en suksessfull kvinne, ifølge seg selv.

Reality-stjernen og den tidligere "X Factor"-dommeren hevder i et nytt intervju at dersom hun ble født vakker, ville livet hennes vært et helt annet enn slik det er i dag.

- Å være "kort, feit og hårete" gjorde at jeg måtte utvikle en hjerne og en personlighet, være morsom og smart, samtidig som jeg måtte lære å gjøre avtaler med folk for å komme seg fremover, sier hun til Psychologies Magazine.

Sharon - som er gift med rockelegenden Ozzy Osbourne - jobbet som manager for ektemannen i over 20 år.

- I musikkbransjen på 70-tallet var kvinnene vakre. Man var enten en artist, en kjæreste eller en "groupie", men man måtte likevel se bra ut. Jeg hadde ikke ansiktet eller kroppen som åpnet noen dører. Å ikke være vakker var som en utdannelse.

- Mine oppnåelser er takket være mitt utseende. Eller mangel på utseende, sier hun.

Men etter at hun ble kjent har Osbourne lagt seg under kniven flere ganger for å få fikse på utseendet sitt. Hun skal ha bruk svimlende 1,5 millioner kroner på kosmetisk kirurgi, deriblant fettsuging av magen, bryst- og ansiktsløft.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Gikk til angrep på direktesendt tv