BOKAKTUELL: Toppen Bech er aktuell med håndboken «Mormor farmor» hvor hun håper å inspirere andre besteforeldre til å blant annet formidle kulturarven videre til nye generasjoner, skriver VG. Foto: SCANPIX
BOKAKTUELL: Toppen Bech er aktuell med håndboken «Mormor farmor» hvor hun håper å inspirere andre besteforeldre til å blant annet formidle kulturarven videre til nye generasjoner, skriver VG. Foto: SCANPIXVis mer

- Å være mormor er ingen jobb for pyser

Toppen Bech åpner seg om rollen som bestemor.

SEOGHØR.NO: Den populære programlederen Toppen Bech (74) elsker å være bestemor, og prøver å tilbringe så mye tid som mulig med sine tre barnebarn Ole (9), Blanka (7) og Niki (5).

– De gir meg masse kjærlighet. Du glemmer det med snørr, skriking og forkjølelse, det bleker helt når det kommer to tynne armer, gir meg en klem og sier «Jeg elsker deg, mormor». Da smelter jeg helt, forteller Toppen i et intervju med VG.

Likevel innrømmer 74-åringen også at hun både kan bli sint på barna og lei dem, og at selv om det er det gøyeste som har skjedd henne, kan det også være slitsomt.

– Å være mormor er ingen jobb for pyser. Det er ingen lett jobb å gjøre barnevakttiden levende, morsom og ikke minst spennende. Man konkurrerer jo med Justin Bieber. Derfor ble jeg så glad da den minste en dag sa: Nå orker jeg ikke høre mer på Justin, kan vi ikke sette på «Voi Voi», sier hun til VG.

LES OGSÅ: - Hadde ikke kjøpt det til datteren min