- Å være gravid er ingen unnskyldning for å fråtse

Høygravide Stacy Keibler har spist sunnere enn noensinne under svangerskapet.

SEOGHØR.NO: Modell, TV-stjerne og skuespiller Stacy Keibler (34), som datet George Clooney inntil i fjor sommer, blir mor for første gang om kort tid.

Men selv om hun har termin om en knapp måned, har hun ennå ikke opplevd å få noen spesielle cravings etter usunn eller merkelig mat. Det sier hun til UsWeekly.

Den tidligere fribryteren venter barn med millionæren Jared Pobre (39), som hun giftet seg med i Mexico i mars.

Hun har holdt seg i form gjennom hele svangerskapet, og oppfordrer andre gravide til også å unngå unødvendig fråtsing

- Jeg mener virkelig at en graviditet ikke er tiden for å ha en unnskyldning for å spise donuts. Det er heller en tid for å være så sunn man kan og legge livsgrunnlaget for babyen sin. Jeg synes gravide bør være enda mer bevisste på hva de gjør, understreker hun overfor UsWeekly.

Supermat fremfor smultringer

«Supermarket Superstar»-programlederen innrømmer riktignok at hun kan ta seg en «pizzafest» innimellom, men ellers opprettholder hun en strengt økologisk diett.

- Alt jeg spiser eller påfører huden min er økologisk. Jeg bruker kun økologiske produkter. Alt jeg bruker på huden min kan jeg egentlig spise, sier den vakre 34-åringen.

Instagram-profilen sin deler den veltrente stjernen sunne mattips, og oppskriftene inkluderer gjerne «supermat» som bipollen og acai, eller er gluten-, melke- og sukkerfrie.

Forrige uke la hun ut et bilde av et sunt donut-alternativ, nemlig grillet fersken med balsamico:

Keibler og Probe, som kjente hverandre i flere år før de ble et par, giftet seg og ble gravide i full fart, venter en liten jente - som de allerede har funnet navn til.

- Dét er en hemmlighet for øyeblikket. Vi kan ikke vente med å møte henne. Alt er klart, barnerommet står ferdig, vi har lest en million bøker og gjort en detox av huset, forteller den helsebevisste blondinen begeistret.

VELTRENT: Modellen, skuespilleren og den tidligere bryteren har i årevis vært opptatt av helse. Her viser hun frem sin veltrente kropp på stranden i Miami i 2009. Foto: Robert Keshishian/London Ent/All Over Press
VELTRENT: Modellen, skuespilleren og den tidligere bryteren har i årevis vært opptatt av helse. Her viser hun frem sin veltrente kropp på stranden i Miami i 2009. Foto: Robert Keshishian/London Ent/All Over Press Vis mer

LES OGSÅ: Nekter å slanke seg før bryllupet