VIL HA FLERE BARN: Jordan vil ifølge News of The World adoptere et barn fra den tredje verden for å hjelpe seg selv med å komme over bruddet fra Peter André. Foto: Stella
VIL HA FLERE BARN: Jordan vil ifølge News of The World adoptere et barn fra den tredje verden for å hjelpe seg selv med å komme over bruddet fra Peter André. Foto: StellaVis mer

- Å være gravid er alfor slitsomt

Nå vil Jordan følge i Madonnas fotspor.

SEHER.NO: Den tidligere side 3-piken Katie Price (31) - også kjent som Jordan - avslørte i forrige uke på britisk tv at hun mistet et barn i spontanabbort tildlgere år.

De siste ukene har Jordan også slitt med bruddet fra ektemannen Peter André, som hun har kranglet høylytt med i mediene.

Men nå har Jordan ifølge News of The World funnet ut hvordan hun skal få livet sitt på rett kjøl.

Venner av glamourmodellen sier til avisa at 31-åringen har bestemt seg for å adoptere et barn fra den tredje verden, akkurat som popartisten Madonna.

Jordan har fra før tre barn - sønnen Harvey (7) med fotballstjernen Dwight Yorke og Junior (4) og Princess Tiaamii (2) med Peter André.

- Jeg vil ha flere barn, men det er ingen sjanse for at jeg vil  bli gravid igjen, etter å ha mistet Petes baby. Det var altfor slitsomt og smertefullt, skal Jordan ha betrodd til en nær venn lørdag ifølge News of The World.

Den barmfagre brunetten hevder hun også egner seg godt som et forbilde for en adoptert baby.

- Jeg har blitt velsignet med suksess og økonomisk sikkerhet, og jeg føler at det er på tide å dele det, sier hun ifølge sin nære venn.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.
 
LES OGSÅ: Hasselhoff frir til Jordan