<strong>MÅ TRENE:</strong> Nicole Scherzinger innrømmer at hun synes det kan være noe herk å komme seg på trening, men at det å trene gir henne viktig mental og følelsesmessig styrke. Her er sangstjernen på vei til treningsstudioet SoulCycle i West Hollywood i november 2014. Foto: Stella Pictures
MÅ TRENE: Nicole Scherzinger innrømmer at hun synes det kan være noe herk å komme seg på trening, men at det å trene gir henne viktig mental og følelsesmessig styrke. Her er sangstjernen på vei til treningsstudioet SoulCycle i West Hollywood i november 2014. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Å trene er som å trekke tenner

Nicole Scherzinger avslører hvorfor hun må kare seg til treningsstudioet.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Tidligere Pussycat Dolls-medlem og «The X Factor»-dommer Nicole Scherzinger (36) er blant de flotteste og mest veltrente superstjernene.

Sommeren 2014 snakket 36-åringen ut om hvordan hun gjennom flere år slet med spiseforstyrrelsen bulimi.

Selv om hun i dag lever et mye sunnere og lykkeligere liv, forteller «Your Love»-sangeren til Cosmopolitan Body at det å holde seg i form ikke bare er enkelt.

- I mange år trente jeg hver eneste dag, men nå er jeg i 30-årene og trening er som å trekke tenner. Jeg må tvinge meg selv til å trene, innrømmer hun, ifølge UsWeekly.

<strong>LYKKELIG:</strong> Nicole strålte sammen med kjæresten Lewis Hamilton på
British Fashion Awards i London den 1. desember 2014. Bulimien er i dag et tilbakelagt kapittel. Foto: Stella Pictures
LYKKELIG: Nicole strålte sammen med kjæresten Lewis Hamilton på British Fashion Awards i London den 1. desember 2014. Bulimien er i dag et tilbakelagt kapittel. Foto: Stella Pictures Vis mer

Scherzinger, som nylig debuterte på Londons West End med rollen som Grizabella i musikalen «Cats», understreker likevel at trening er av stor betydning i livet hennes.

- Trening har masse å si for hvordan jeg griper an dagen og hjelper meg å håndtere livet med selvsikkerhet. Det er hovedgrunnen til at jeg driver med det. Det gir meg klarhet og får meg til å føle meg sterkere, sier popstjernen i magasinintervjuet.

Den smellvakre stjernen avslører at vekten hennes varierer, men at hun altså ikke trener fordi hun er spesielt forfengelig eller for å holde seg i form rent fysisk.

- Jeg gjør det mer på grunn av den emosjonelle og mentale styrken trening gir meg, påpeker Nicole Scherzinger overfor Cosmopolitan Body.

<strong>SKJERPET:</strong> Nicole Scherzinger har fått kritikerros for rolleprestasjonen sin som Grizabella i «Cats». Her på scenen i London Palladium i desember 2014. Foto: REX/All Over Press
SKJERPET: Nicole Scherzinger har fått kritikerros for rolleprestasjonen sin som Grizabella i «Cats». Her på scenen i London Palladium i desember 2014. Foto: REX/All Over Press Vis mer

LES OGSÅ: - Vi ble oppløst på grunn av bulimi

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer