TUNGT VALG: Paradise Hotel-vinner Eileen Eriksen åpner seg på sin blogg om hvorfor hun søndag valgte å ta abort.  Foto: Ida Nikolaisen, Seoghør.no
TUNGT VALG: Paradise Hotel-vinner Eileen Eriksen åpner seg på sin blogg om hvorfor hun søndag valgte å ta abort. Foto: Ida Nikolaisen, Seoghør.noVis mer

- Å ta abort er det verste jeg har opplevd

Paradise Hotel-vinner Eileen Eriksen har vært gjennom de tyngste ukene i sitt liv etter at hun ble uventet gravid. Nå åpner hun seg om den følesesladde avgjørelsen.

SEOGHØR.NO: I juni kunne Eileen Eriksen (23) slippe jubelen løs, da hun gikk til topps i TV3s realityserie «Paradise Hotel» sammen med Øystein Myhren Storaa (21).

Sammen delte premiepotten på 300 000 kroner, og Eileen kunne samtidig avsløre til Seoghør.no at hun hadde fått en hemmelig kjæreste.

Men gleden over Paradise-seieren ble på kort tid snudd til en hverdag fylt av vanskelige følelser, da Eileen for seks uker siden ble gravid, til tross for at hun brukte p-pille.

Nå avslører hun på sin blogg at tiden etter at hun fikk vite om graviditeten, har vært den tyngste i hennes liv.

VANT 150 000 KRONER: Eileen Eriksen og Øystein Myhren Storaa delte førstepremien på 300 000 kroner i årets utgave av «Paradise Hotel». Foto: TV3
VANT 150 000 KRONER: Eileen Eriksen og Øystein Myhren Storaa delte førstepremien på 300 000 kroner i årets utgave av «Paradise Hotel». Foto: TV3 Vis mer

Tok medisinsk abort

Etter mange avveininger fram og tilbake, bestemte hun seg til slutt for å ta medisinsk abort.

«Timene fra jeg tok den første tabletten på sykehuset frem til søndags kveld var så lange.. Det virket som tiden hadde stoppet opp helt for meg. Jeg var redd. Kjemperedd og ville bare få det unnagjort.»

«Valget i seg selv, det å måtte bestemme seg for noe slikt var helt forferdelig. Jeg gikk 1000 runder med meg selv og hadde utallige samtaler med B, familie og venner. Alle støttet meg uansett hva jeg kom til å velge», skriver hun blant annet på bloggen.

- Setter livet i perspektiv

Til Seoghør.no sier hun at hun til slutt bestemte seg for abort, fordi hun ikke føler seg klar for å bli mamma.

- Når det skjer noe sånt, setter det livet i perspektiv, men jeg følte meg absolutt ikke klar for å sette et barn til verden nå.

- VERSTE TIDEN I MITT LIV: - Når det skjer noe sånt, setter det livet i perspektiv, men jeg følte meg absolutt ikke klar for å sette et barn til verden nå, sier Eileen til Seoghør.no. Foto: TV3
- VERSTE TIDEN I MITT LIV: - Når det skjer noe sånt, setter det livet i perspektiv, men jeg følte meg absolutt ikke klar for å sette et barn til verden nå, sier Eileen til Seoghør.no. Foto: TV3 Vis mer

- Jeg er en person som er avhengig av trygge rammer rundt meg, og dette kom altfor uventet. I tillegg har jeg og kjæresten min kun vært sammen et par måneder, og det synes jeg er litt for tidlig til å starte en familie.

- Vil vise både opp- og nedturene i livet mitt

Eileen legger til at hun vet at abort er et følsomt tema for mange, men sier hun valgte å skrive om sin erfaring på bloggen, for å hjelpe seg selv.

- Jeg har valgt å være åpen om det, for å akseptere det selv. Jeg har forberedt meg på at det kan komme mange negative kommentarer, men så langt har jeg heldigvis fått kun positiv støtte. Det er jeg veldig glad for.

- Jeg ønsker også og skrive om både livets opp- og nedturer på bloggen min og ikke bare vise et glansbilde av meg selv.

Ønsker seg barn i fremtiden

Paradise-vinneren sier hun ser for seg et liv med barn i fremtiden.

- Jeg håper at jeg en dag i fremtiden vil få barn, når jeg er klar for det. Hvis det skulle komme en dag i fremtiden hvor jeg begynner å tvile på avgjørelsen min om å ta abort, vil jeg minne meg selv på at det var det riktige for meg der og da.

- Nå ser jeg frem til å komme inn i en normal hverdagsrytme igjen etter en lang og tøff periode, sier hun til Seoghør.no.

Se seiersintervjuet til Paradise-Eileen og Øystein:

 

LES OGSÅ: Legger forholdet på is etter «Paradise Hotel»

 

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.