Johannes Thingnes Bø:

- Å reise bort kan gjøre litt vondt

Skistjernen Johannes Thingnes Bø synes det er kjedelig å måtte reise vekk fra kona.

TAPT TID: Skisesongen er snart i gang igjen for Johannes Thingnes Bø. Det betyr at han ofte må reise vekk fra kona Hedda Kløvstad Dæhli, noe han beskriver som alt annet enn lett. Foto: NTB scanpix
TAPT TID: Skisesongen er snart i gang igjen for Johannes Thingnes Bø. Det betyr at han ofte må reise vekk fra kona Hedda Kløvstad Dæhli, noe han beskriver som alt annet enn lett. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

I desember i fjor gikk den norske skiskytterstjernen Johannes Thingnes Bø (25) ned på kne foran sin kjære Hedda Kløvstad Dæhli (24).

30. juni i år ga den forelskede duoen hverandre sine «ja» i Vestmarka Kirke i Eidskog.

- Det var mange som fikk sjokk da jeg fridde som 24-åring og giftet meg som 25-åring. Mange tenkte kanskje det var tidlig og spontant. Jeg synes det er veldig fint, og jeg visste at Hedda var den rette. Da var det ingen vits å vente lenger, forteller skistjernen i et nylig intervju med Dagbladet.

Allerede til helgen er Johannes tilbake i skiløypen, klar for en ny skisesong. Dette innebærer blant annet mye reising, og tid borte fra sin nye kone.

Overfor avisen innrømmer 25-åringen at tiden borte fra Hedda kan være litt vanskelig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer