Johannes Thingnes Bø:

- Å reise bort kan gjøre litt vondt

Skistjernen Johannes Thingnes Bø synes det er kjedelig å måtte reise vekk fra kona.

<strong>TAPT TID:</strong> Skisesongen er snart i gang igjen for Johannes Thingnes Bø. Det betyr at han ofte må reise vekk fra kona Hedda Kløvstad Dæhli, noe han beskriver som alt annet enn lett. Foto: NTB scanpix
TAPT TID: Skisesongen er snart i gang igjen for Johannes Thingnes Bø. Det betyr at han ofte må reise vekk fra kona Hedda Kløvstad Dæhli, noe han beskriver som alt annet enn lett. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

I desember i fjor gikk den norske skiskytterstjernen Johannes Thingnes Bø (25) ned på kne foran sin kjære Hedda Kløvstad Dæhli (24).

30. juni i år ga den forelskede duoen hverandre sine «ja» i Vestmarka Kirke i Eidskog.

- Det var mange som fikk sjokk da jeg fridde som 24-åring og giftet meg som 25-åring. Mange tenkte kanskje det var tidlig og spontant. Jeg synes det er veldig fint, og jeg visste at Hedda var den rette. Da var det ingen vits å vente lenger, forteller skistjernen i et nylig intervju med Dagbladet.

Allerede til helgen er Johannes tilbake i skiløypen, klar for en ny skisesong. Dette innebærer blant annet mye reising, og tid borte fra sin nye kone.

Overfor avisen innrømmer 25-åringen at tiden borte fra Hedda kan være litt vanskelig.

- Det er noe hun må leve med

- Å reise bort kan gjøre litt vondt. Dette var begge fullt klar over da vi møtte hverandre. Begge synes det er kjedelig med avstand, men ingen ønsker at jeg skal gi meg med skiskyting for å være hjemme, sier Johannes.

Ifølge Johannes mener Hedda at det er totalt uaktuelt at han skal bruke mindre tid på idretten.

- Dette er noe hun må leve med, og Hedda vet det er slik vi må leve de neste årene. Det skal ikke bli slik til evig tid, forsikrer han likevel.

Heldigvis finnes det også noe positivt ved å være borte fra hverandre. Ifølge Johannes blir han nyforelsket hver gang han kommer hjem igjen til Hedda.

Saken fortsetter nedenfor.

Sterke følelser

Det var sommeren 2015 skiskytterstjernen og Hedda møttes for første gang. Kort tid etter delte de flere bilder av hverandre i sosiale medier. Likevel var det ikke før året etter, under Kygo-lanseringen i 2016, at duoen viste seg sammen for første gang.

Kort tid etter bekreftet de forholdet i et Instagram-innlegg.

«For ett år siden i dag skjenket han meg på Prosecco og spurte om vi skulle bli kjærester. Jeg sa ja, og det er en av de bedre avtalene jeg har inngått i fylla», skrev Hedda til et romantisk bilde av henne og Johannes.

Skiskytterprinsen repliserte med følgende kommentar: «Du er greit søt. Verdens beste Hedda».

Kjøpte luksusleilighet

Siden den gang har det gått fort i svingende for ekteparet, som i februar i fjor ble samboere da de flyttet inn i en 104 kvadratmeter stor leilighet på Vinderen i Oslo.

Saken fortsetter nedenfor.

<strong>NY BOLIG:</strong> Den nye leiligheten til samboerparet er på 104 kvm og kostet i overkant av åtte millioner kroner. Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør
NY BOLIG: Den nye leiligheten til samboerparet er på 104 kvm og kostet i overkant av åtte millioner kroner. Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør Vis mer

Prislappen var på hele 8,1 millioner kroner, og boligen ligger kun et lite steinkast fra leiligheten der broren til Johannes, Tarjei Bø (30), bor.

Skiskytter-kollega Emil Hegle Svendsen (33) og forloveden Samantha Skogrand (29) bor for øvrig også i samme nabolag.

LES OGSÅ: Tar bladet fra munnen om de hete bildene

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer