- Å møte Fredrik var en strek i regningen

Maria Bonnevie snakker ut om forholdet til Fredrik Skavlan.

IKKE PLANLAGT: Skuespiller Maria Bonnevie var godt etablert i Stockholm, der hun er fast ansatt på Dramaten, da hun ble kjent med Fredrik Skavlan - som bodde i Oslo. I dag er de to samboere og jobber begge mye i Stockholm, selv om de bor i Norge med datt Foto: FAME FLYNET
IKKE PLANLAGT: Skuespiller Maria Bonnevie var godt etablert i Stockholm, der hun er fast ansatt på Dramaten, da hun ble kjent med Fredrik Skavlan - som bodde i Oslo. I dag er de to samboere og jobber begge mye i Stockholm, selv om de bor i Norge med datt Foto: FAME FLYNET Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den norsk-svenske skuespilleren Maria Bonnevie (39), aktuell i filmen «Uskyld», er lykkelig småbarnsmor og samboer med talkshow-stjernen Fredrik Skavlan (46). 

Men da de to var på stevnemøte første gang, hadde ikke den vakre skuespilleren planer om noe kjæresteforhold. «Engelen»-stjernens forhold til svenske Mikael Persbrandt (49) hadde nylig tatt slutt, etter at det kom frem at han ventet barn med en annen kvinne.

Bonnevie hadde likevel planer om å bli værende i Stockholm, men så gikk hun med på å møte Skavlan for en date.

- Jeg var etablert der. Hadde liksom slått meg til ro. Men så... ja, så møtte jeg Fredrik, som da bodde og jobbet i Oslo. Å møte Fredrik var på en måte en strek i regninga. Ha-ha, forteller hun til Dagbladet Magasinet.


I mars 2006 ble forholdet deres offentlig kjent, og seks og et halvt år senere fikk de sitt første barn sammen. Overfor Magasinet understreker 39-åringen at hun er svært lykkelig, og avslører hva hun verdsetter høyest ved samboeren.

- Han er løsningsorientert og får ting gjort. Det er mye lys rundt ham. Han er rett og slett morsom å leve sammen med.

Skavlan selv, som har tre barn fra tidligere av, har uttalt at det å ha barn holder ham ung. Og Bonnevie virker altså svært komfortabel i den relativt ferske morsrollen.

- Det går veldig fint. Jeg koser meg veldig, fortalte hun til Seoghør.no under «Uskyld»-premieren i Oslo onsdag.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Odd Børretzen er død   

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer