- Å møte familien er et av høydepunktene i livet mitt

«Alt for Norge»-vinneren planlegger å ta med seg kone og barn til Norge.

SEOGHØR.NO: Etter å ha kjempet mot elleve andre norsk-amerikanere gjennom vårt langstrakte land, ble det i går avgjort at eiendomsmegler Todd Ferris Engstrom (32) fra Zionsville i Indiana stakk av med førsteplassen i TVNorge-serien «Alt for Norge».

32-åringen forteller til Seoghør.no at han føler seg mer norsk enn noen gang før etter deltakelsen og seieren.

- Jeg føler meg absolutt mer norsk. Jeg har lært mye av språket, møtt menneskene og jeg har en følelse av hvordan nordmenn er. Jeg tror det har formet meg, og det har gjort at jeg nå vet hvordan jeg vil forme min egen familie.

HER KAN DU SE DENNE UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV

Som vinner av «Alt for Norge» fikk han muligheten til å møte hans norske slekt på Selbu i Sør-Trøndelag.

- Det var definitivt et av høydepunktene i livet mitt. Det betydde så mye for meg å få møte familien min i Selbu, som har samme blod som meg, og få oppleve hvor like vi egentlig er.

Nå planlegger Todd å ta med seg kona og deres tre små barn til Norge - men før den tid skal 32-åringen la kona få oppleve 17.-mai.

- Kona og jeg feirer forhåpentligvis 17.mai i Norge til neste år, og ved en senere anledning tar vi med barna og resten av familien slik at de får oppleve Norge de og, forteller han til Seoghør.no.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: «Alt for Norge»-C.J. lærte å banne av moren