- Å miste jomfrudommen er det verste jeg har opplevd

R&B-stjernen The Weeknd avslører at han var ung og full da han hadde sex første gang.

PÅ TOPPEN: The Weeknd har flere hitlåter og har samarbeidet med en rekke store artister.  Foto: NTB scanpix
PÅ TOPPEN: The Weeknd har flere hitlåter og har samarbeidet med en rekke store artister. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Stjerneskuddet Abel Tesfaye (25), som er best kjent under artistnavnet The Weeknd, skapte fullt oppstyr da han besøkte Norge for tre uker siden.

Det var kun noen heldige publikummere som fikk gleden av å se «Can't Feel my Face»-sangeren på Vulkan Arena i Oslo, mens resten måtte nøye seg med å se ham på talkshowet «Senkveld» kvelden etter.

R&B-sangeren har flere ganger blitt sammenlignet med den avdøde pop-legenden Michael Jackson på grunn av hans spesielle falsettstemme.

Artisten har laget musikk med popprinsessen Ariana Grande (22) og hans fløyelsmyke stemme runger også i filmen «Fifty Shades of Grey», der låten hans «Earned It» er med som filmmusikk.

Kjendiskjæreste

Siden april i år har han vært sammen med den vakre modellen Bella Hadid (19), som er søsteren til Kardashian-venninne Gigi Hadid (20) og datteren til «The Real Housewives of Beverly Hills»-stjernen Yolanda Foster (51).

- Jeg kontaktet henne fordi jeg ønsket at hun skulle bli avbildet til albumcoveret mitt. Motivet mitt var rett og slett å jobbe med henne, avslører han til bladet Rolling Stones, ifølge US Weekly.

Da Abel og Bella møttes første gang ble det umiddelbar tiltrekning.

- Det hele skjedde veldig naturlig. Forholdet ble nesten levert på fanget mitt, innrømmer han.

Saken fortsetter under bildet

STJERNEPAR: Det er seks års aldersforskjell mellom Abel og modellen Bella Hadid, men det virker ikke som det betyr noe for dem.  Foto: NTB scanpix
STJERNEPAR: Det er seks års aldersforskjell mellom Abel og modellen Bella Hadid, men det virker ikke som det betyr noe for dem. Foto: NTB scanpix Vis mer

Intime avsløringer

Artisten avslører også flere personlige detaljer i intervjuet med bladet, blant annet om da han mistet jomfrudommen sin. 

Stjernen forteller at han var 16 år gammel da en klassekamerat tok ham med på en fest med noen eldre jenter. Han løy og sa at han var mye eldre.

- Jenta jeg lå med var veldig beruset, og det var jeg også. Det er det verste jeg har opplevd. Å miste jomfrudommen til en eldre jente høres bra ut, men det var mer sånn: «Åja, nå har jeg gjort det», forteller den canadiske sangeren.

Gullstrupen med den kreative frisyren avslører at han ikke var populær hos jentene før han ble en stor stjerne.

- Det var langt ifra sånn som det er nå. Det føles bra, sier han.

POPULÆR: Sangeren The Weeknd opptrådte for omtrent 1000 mennesker i Oslo for tre uker siden.  Foto: NTB scanpix
POPULÆR: Sangeren The Weeknd opptrådte for omtrent 1000 mennesker i Oslo for tre uker siden. Foto: NTB scanpix Vis mer

LES OGSÅ: - De slo opp i hemmelighet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer