- Å leve seg inn i en blowjob på en kjærlighet er vanskelig

Møt NRK-stjernene som skal lære oss alt om sex, på TV... Se video!

FLAUT: Ifølge Pia, Marie og Thomas blir det mange kleine scener i NRKs nye ungdomsprogram «Trekant», hvor de tre skal utforske nye sider av sexuniverset. Her er det Pia som får seg en liten leksjon...  Foto: NRK promo
FLAUT: Ifølge Pia, Marie og Thomas blir det mange kleine scener i NRKs nye ungdomsprogram «Trekant», hvor de tre skal utforske nye sider av sexuniverset. Her er det Pia som får seg en liten leksjon... Foto: NRK promo Vis mer
Se videointervju med NRKs nye «sexeksperter» nederst i saken!

SEHER.NO:
Thomas Albertsen Dahlen (19), Marie Kinge (18) og Pia Dailey Christoffersen (21) er tre navn det er verdt å bite seg merke i høst.

Fra november blir de nemlig å se på skjermen i NRKs mye omtalte ungdomssatsing «Trekant», som skal vises på NRK3.

Serien har allerede vekket stor oppsikt, og det er kanskje ikke så rart...
 
I «Trekant» utforsker nemlig Thomas, Pia og Marie nye sider ved sexuniverset, og møter eksperter på alt fra tantrisk sex, til sexleketøy og fetisjer, som de fleste andre ungdommer kanskje ikke vet så mye om.

Da Seher.no møtte de tre ungdommene, som alle er single, under NRKs høstlansering onsdag, innrømmet de at det vil bli en del «grove» scener på skjermen.

- Ja, for noen blir det kanskje det. Kanskje ikke. Det spørs hvordan folk takler det. Det blir veldig spennende, sier Thomas til Seher.no.

- Vi kommer nok til å få mange sterke reaksjoner, men vi er forberedt på det. Så får de bare la være å se på, de som ikke synes noe om det, legger Pia til.

For det er ikke bare bare å skulle teste ut fingring, dildo-runking og suging av penis-kjærligheter på tv, og selv om innspillingen bare har vart én uke så langt, innrømmer ungdommene at det blir mange kleine scener.

- Det blir jo litt sånn grovt da, men vi håper vi kan være med på å senke grovheten litt, humrer Marie.

- Ja, det er en del kleine ting. Det å vise hvordan du ville fingra og tilfredsstilt en dame, det er litt kleint, sier Thomas, mens Pia nikker:  

- Det å leve seg inn i en blowjob på en kjærlighet er litt vanskelig det også altså. Jeg synes det var litt flaut.  

Hittil har de bare fått se noen korte klipp fra serien, og alle tre tror det blir både morsomt og spennende, men også veldig flaut, å se det endelig resultatet på tv.

- Jeg gruer meg litt til å se det. Jeg kommer nok til å sitte sammen med de to her. Det må vi, hvertfall første gang. Jeg sitter ikke sammen med mamma og pappa og ser det liksom. Vi skal jo prøve alt mulig forskjellig og vise det til dere, sier Pia. 

Hvordan de kommer til å takle å bli norsk ungdoms nye sexrådgivere, og kjendiser, har de imidlertid ikke tenkt så mye på. 

- Det er litt rart. Det kan bli spesielt. Men vi forventer vel egentlig ikke å bli sånn veldig kjendiser akkurat, sier Thomas og Pia.

Dere kommer jo sikkert til å få en del sex-spørsmål på byen?

- Uff ja, det kan godt hende. Da får man hvertfall prestasjonsangst. Alle kommer til å tro at vi kan alt, humrer Thomas, mens Pia nikker.

- Vi kommer aldri til å ha sex igjen. Jeg kommer hvertfall ikke til å bli med noen random hjem igjen, humrer hun.  
 
«Trekant» har premiere på NRK3 i november!

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Jeg er helt støl i magen av skam

Se videointervju med NRKs nye «sexeksperter» nedenfor: [obj:media:8822]