- Å legge på meg ble min største frykt

Mel C følte seg som «den stygge» i Spice Girls.

FIKK PROBLEMER: - Jeg ble sett på som det gjennomsnittlige medlemmet av bandet, du vet, den stygge bakerst som ikke gjør så mye. Det var en fæl vekker, sier Mel C (til venstre).  Foto: AP
FIKK PROBLEMER: - Jeg ble sett på som det gjennomsnittlige medlemmet av bandet, du vet, den stygge bakerst som ikke gjør så mye. Det var en fæl vekker, sier Mel C (til venstre). Foto: AP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Melanie Jayne Chisholm (38), bedre kjent som Mel C fra Spice Girls, snakker nå om den tøffe perioden hun hadde da hun var en del av suksessgruppen.

- Jeg ble ofte sett på som en stille, aggressive og maskuline. Det ble stilt spørsmål om min seksualitet, og jeg ble sett på som det gjennomsnittlige medlemmet av bandet, du vet, den stygge bakerst som ikke gjør så mye. Det var en fæl vekker, sier Mel C i et intervju med Channel 4.

Hun fikk kallenavnet «Sporty Spice», og sier hun konstant bekymret seg for vekta etter at hun ble med i bandet i 1996. Den gang var hun 22 år og begynte en dårlig syklus av hard trening og sultedietter, noe som førte med seg depresjon og spiseforstyrrelser.

- Det var min største frykt. Jeg ble paranoid av tanken på å legge på meg, sier hun. 

Etter at hun gikk ut av bandet fikk hun stor sukess som soloartist med sanger som «When You're Gone» med Bryan Adams, «Never Be the Same Again» og «I Turn to You». Først da hun nærmet seg 30 år sier hun at hun fikk bukt med spiseforstyrrelsene.

Siden 2002 har hun vært i et forhold med eiendomsutvikleren Thomas Starr, i august 2008 fikk de to datteren Scarlet sammen.


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg slet med bulimi og ble stemplet som lesbisk

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer