- Å kysse Melissa funket ikke for meg

Den heite sangerinnen Rihanna er på utkikk etter en ny kjæreste.

BFFS: Rihanna og Melissa er bestevenner, og kysset hverandre ved midnatt på nyttårsaften i mangel på noen heite mannebein å gjøre det med. Foto: Rihanna/Twitter
BFFS: Rihanna og Melissa er bestevenner, og kysset hverandre ved midnatt på nyttårsaften i mangel på noen heite mannebein å gjøre det med. Foto: Rihanna/Twitter Vis mer
SEHER.NO: Da Rihanna (23) feiret nyttårsaften på kompis P. Diddy (42) sin celebre fest, hvor talkshow-vertinne Rosie O'Donnell (49) ble avvist i døra, ble skjønnheten fra eksotiske Barbados «nødt til» å kysse bestevenninnen Melissa ved midnatt.

Nylig tvitret Rihanna at hun i løpet av det kommende året er nødt til å gjøre noe med mannebein-situasjonen.

- Jeg må finne meg noen å kysse ved midnatt innen neste nyttårsaften!!! Å kysse Melissa funket ikke for meg, avslører hun.

I tillegg til å finne seg en ny kjæreste, har Rihanna også bestemt seg for legge sigarettene på hylla.

- Nå som hun har pause fra turné-livet og studiojobbing har hun funnet ut at det er på høy tid å slutte å røyke. Hun er redd for å legge på seg når hun slutter, men har tid til å dedikere seg mer og bruke tid på trening, forteller en kilde nær popstjernen til The Sun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Hun har ikke betalt skatt på to år