- Å kysse Melissa funket ikke for meg

Den heite sangerinnen Rihanna er på utkikk etter en ny kjæreste.

BFFS: Rihanna og Melissa er bestevenner, og kysset hverandre ved midnatt på nyttårsaften i mangel på noen heite mannebein å gjøre det med. Foto: Rihanna/Twitter
BFFS: Rihanna og Melissa er bestevenner, og kysset hverandre ved midnatt på nyttårsaften i mangel på noen heite mannebein å gjøre det med. Foto: Rihanna/Twitter Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Da Rihanna (23) feiret nyttårsaften på kompis P. Diddy (42) sin celebre fest, hvor talkshow-vertinne Rosie O'Donnell (49) ble avvist i døra, ble skjønnheten fra eksotiske Barbados «nødt til» å kysse bestevenninnen Melissa ved midnatt.

Nylig tvitret Rihanna at hun i løpet av det kommende året er nødt til å gjøre noe med mannebein-situasjonen.

- Jeg må finne meg noen å kysse ved midnatt innen neste nyttårsaften!!! Å kysse Melissa funket ikke for meg, avslører hun.

I tillegg til å finne seg en ny kjæreste, har Rihanna også bestemt seg for legge sigarettene på hylla.

- Nå som hun har pause fra turné-livet og studiojobbing har hun funnet ut at det er på høy tid å slutte å røyke. Hun er redd for å legge på seg når hun slutter, men har tid til å dedikere seg mer og bruke tid på trening, forteller en kilde nær popstjernen til The Sun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Hun har ikke betalt skatt på to år 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer