- Å komme seg i seng blir den store utfordringen

Men Erik Thorstvedt tar med seg familien til Italia før han tar fatt på høstens nye prosjekt.

DRAR TIL ITALIA: Til høsten blir Erik Thorstvedt vikar i TV 2-programmet «God morgen Norge», men innen den tid tar han turen til Italia med familien. Han sier til Seoghør.no at kona hans Siv er spesielt glad i Toscana.  Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør
DRAR TIL ITALIA: Til høsten blir Erik Thorstvedt vikar i TV 2-programmet «God morgen Norge», men innen den tid tar han turen til Italia med familien. Han sier til Seoghør.no at kona hans Siv er spesielt glad i Toscana. Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Denne sommeren er programleder og fotballkommentator Erik Thorstvedt (53) stadig vekk å se i ruta på TV 2.

For tiden er han programleder for TV 2s sendinger fra fotball-EM sammen med Julie Strømsvåg (35) på Kontraskjæret i Oslo, og i august vender han nesen mot Rio de Janeiro og sommer-OL.

Imidlertid skal ikke Thorstvedt hvile på laubærne etter en travel sommer til høsten. Da skal han nemlig steppe inn som «God morgen Norge»-programleder for Espen Fiveland (42), som skal ut i pappaperm, ifølge TV 2.

Da Thorstvedt gjestet «P3morgen» mandag, fortalte TV 2-profilen at han en periode pleide å våkne lysvåken i femtiden om morgenen. Til Seoghør.no sier han at han derfor ikke frykter de grytidlige morgenene i «God morgen Norge».- Dette passer jo meg perfekt. Jeg har jo døgnrytmen inne allerede. Så det å komme seg opp på morgenen skal nok gå greit. Å komme seg i seng på kvelden er vel hovedutfordringen, innrømmer Thorstvedt.

Saken fortsetter under bildet.

- Blir fint å ha en egen gjeng

Erik Thorstvedt er ikke ansatt i TV 2 på fast basis, men jobber som frilanser. Nå ser han imidlertid frem til et par måneder som en del av «God morgen Norge»-gjengen.- Det er ofte fint å ha en flokk å forholde seg til. Og GMN-flokken virker å være aldeles super, så jeg gleder meg til det fellesskapet, sier Thorstvedt til Seoghør.no i en e-post.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer