- Å kaste klærne er jo så kleint

Emilie «Voe» Nereng vil ikke gjøre som «Bloggerne»-kollegaen Sophie Elise. Se video!

SEOGHØR.NO: Toppblogger Emilie Nereng (18), bedre kjent som «Voe», er sammen med Sophie Elise Isachsen (19), Marna Haugen (32) og Suzanne Abel (32) hovedperson i den nye TV 2-serien «Bloggerne».

I den første episoden av realityserien fikk TV-seerene se at Sophie Elise har stilt opp lettkledd for herrebladet FHM. Isachsen lot seg blant annet bli avbildet uten truse.

STILTE OPP LETTKLEDD: Slik så Sophie Elise Isachsen ut, da hun poserte lettkledd for herrebladet FHM. Foto: Faksimile FHM
STILTE OPP LETTKLEDD: Slik så Sophie Elise Isachsen ut, da hun poserte lettkledd for herrebladet FHM. Foto: Faksimile FHM Vis mer

På spørsmål fra Se og Hørs reporter om «Voe» kunne tenke seg å gjøre noe lignende, bryter toppbloggeren ut i latter.

- Herreblad tror jeg ikke er noe for meg. Det er jo så kleint. Jeg klarer ikke en gang å gjøre noen sexy positurer. For meg er det superprivat og ikke noe jeg deler med alle norske menn. Hvis jeg noen gang får en slik forespørsel,kommer jeg nok til å si nei, smiler Nereng.

18-åringen er vant til rampelyset etter flere år som Norges bloggdronning. Emilie har også hatt stor suksess med sangen «Don’t Talk To Me» og opptrådde foran 100 000 publikummere på Rådhusplassen under «VG-lista»-showet i 2011.

SUKSESS: Den første episoden av den nye TV 2-serien «Bloggerne» ble sett av 113 000 seere på TV 2 Bliss.
SUKSESS: Den første episoden av den nye TV 2-serien «Bloggerne» ble sett av 113 000 seere på TV 2 Bliss. Vis mer

Nereng, som nå har fått smaken på rampelyset, kunne godt tenke seg mer tid på TV-skjermen, men forteller at realityserier som «Paradise Hotel» ikke er aktuelt.

- Jeg kunne ikke vært med i «Paradise Hotel». Det å drikke seg full på TV er ikke helt min greie. Jeg vil heller drive med sminke, prate om gutter og sånne ting. Men jeg kan gjerne bli invitert som gjest til «Top Model».

Men «Voe» drømmer absolutt ikke om en karriere som modell.

- Jeg elsker mat! Jeg kommer aldri til å begynne på noen som helst diett. Jeg skal ha kjøttkaker, så derfor kan ikke jeg bli modell.

«Bloggerne» sendes søndager på TV 2 Bliss kl 20.

LES OGSÅ:    Sophie Elise jukset med undertøyet