- Å kaste klærne er jo så kleint

Emilie «Voe» Nereng vil ikke gjøre som «Bloggerne»-kollegaen Sophie Elise. Se video!

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Toppblogger Emilie Nereng (18), bedre kjent som «Voe», er sammen med Sophie Elise Isachsen (19), Marna Haugen (32) og Suzanne Abel (32) hovedperson i den nye TV 2-serien «Bloggerne».

I den første episoden av realityserien fikk TV-seerene se at Sophie Elise har stilt opp lettkledd for herrebladet FHM. Isachsen lot seg blant annet bli avbildet uten truse.

På spørsmål fra Se og Hørs reporter om «Voe» kunne tenke seg å gjøre noe lignende, bryter toppbloggeren ut i latter.

- Herreblad tror jeg ikke er noe for meg. Det er jo så kleint. Jeg klarer ikke en gang å gjøre noen sexy positurer. For meg er det superprivat og ikke noe jeg deler med alle norske menn. Hvis jeg noen gang får en slik forespørsel,kommer jeg nok til å si nei, smiler Nereng.

18-åringen er vant til rampelyset etter flere år som Norges bloggdronning. Emilie har også hatt stor suksess med sangen «Don’t Talk To Me» og opptrådde foran 100 000 publikummere på Rådhusplassen under «VG-lista»-showet i 2011.

Nereng, som nå har fått smaken på rampelyset, kunne godt tenke seg mer tid på TV-skjermen, men forteller at realityserier som «Paradise Hotel» ikke er aktuelt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer