FESTET SAMMEN: Torsdag var de fleste av de største TV 2-profilene samlet i Bergen for å sette startskuddet for den store høstsatsingen. Foto: Stella Pictures
FESTET SAMMEN: Torsdag var de fleste av de største TV 2-profilene samlet i Bergen for å sette startskuddet for den store høstsatsingen. Foto: Stella PicturesVis mer

- Å, hvem er du? Hva gjør du?

Ett av disse TV 2-fjesene blir ikke engang gjenkjent av produksjonsteamet. Det blir det en endring på nå...

Se videointervjuet med Pia Lykke og Kristian Ødegård nederst i saken!

BERGEN (SEHER.NO): I fjor var Guri Solberg gravid under deler av "Skal vi danse". Nå er hun i fødselspermisjon, og har med det blitt erstattet av kvinnen som ledet vårens "Norske Talenter", Pia Lykke (34), som også er gravid.

- Jeg var vel ikke gravid en gang når jeg sa ja til jobben. Derfor slapp å ta den vurderingen før jeg takket ja. Og etterpå følte jeg at det ikke var noen grunn til å trekke seg. Vi får bare håpe at formen holder - og det vet man jo aldri. Vi får bare håpe at det går bra, og at jeg klarer å holde meg oppreist i ti sendinger, sier Lykke til Seher.no.

Sammen med Kristian Ødegård (35) skal 34-åringen altså lede det svært populære danseprogrammet på TV 2. Selv innrømmer Ødegård at det kan bli litt vel mye graviditet i TV-hverdagen hans...

- TV 2 som har gjort sånn at man ikke kan fly på dem. Jeg vet ikke jeg. Men ja, det er rart. Vi er jo på omtrent samme alder, og det er vel da det begynner å skje, sier han.

- Er det en utfordring å jobbe med gravide kvinner, Kristian?

- Nei, jeg har ikke merket det foreløpig. Jeg visste ikke at Guri var gravid sist jeg, før helt på slutten. Men nei da, det går sikkert fint.

Pia Lykke begynner å få et kjent navn i TV-Norge. Men ifølge henne selv, merker hun minimalt til sin "nye" tilværelse som kjendis.

- Jeg merker veldig lite til det altså. Jeg synes livet mitt er helt som før, jeg. Det kan hende ting forandrer seg nå, men jeg tror egentlig ikke det. Det var ingen store forandringer å være med i Norske Talenter for meg sånn sett, hevder Lykke, som til og med har opplevd ikke å bli gjenkjent av folk i produksjonen rundt sitt eget program.

- Jeg tror at veldig mange ikke kjenner meg igjen nå, spesielt når jeg kommer uten sminke og uten kjole. Folk blir overrasket. Jeg har vært for å ta ut kostymer til Norske Talenter, og får spørsmål om hvem av deltagerne det er til. Når jeg sier at det er til meg hender det at de sprø "Å, hvem er du? Hva gjør du? Hva er ditt talent da?", forteller 34-åringen.

Nå gleder programlederen seg til å ta fatt på sin nye oppgave sammen med sin nye kollega. 

- Det blir litt skummelt. Men det blir gøy å jobbe med Kristian da. Litt skummelt å ta over for Guri, ettersom hun er så flink og har gjort dette så mye. Og så vet man ikke helt hva han gjør, smiler Pia Lykke, med klar henvisning til Kristian Ødegård. 

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Jobber sammen med kjæresten

Se videointervjuet med Pia Lykke og Kristian Ødegård her:

[obj:media:7951]