BLIR FORELDRE: Naya Rivera og ektemannen Ryan Dorsey annonserte i februar at de venter sitt første barn. Foto: Scanpix, skjermdump fra Instagram
BLIR FORELDRE: Naya Rivera og ektemannen Ryan Dorsey annonserte i februar at de venter sitt første barn. Foto: Scanpix, skjermdump fra Instagram Vis mer

– Å ha sex i andre trimester føles rart

«Glee»-stjernen naya Rivera åpner seg om graviditeten.

TV-STJERNE: Det er slik mange er vandt til å se Naya, som cheerleaderen Santana i "Glee". Foto: Scanpix
TV-STJERNE: Det er slik mange er vandt til å se Naya, som cheerleaderen Santana i "Glee". Foto: Scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: I februar annonserte vakre Naya Rivera (28) at hun ventet sitt første barn sammen med ektemannen Ryan Dorsey (31).

– Overraskelse: Vi skal få baby. Vi føler oss så heldige og kan ikke vente med å ønske vårt nye familiemedlem velkommen, annonserte skuespillerparet på Nayas blogg den gang.

Nå har 28-åringen igjen tatt tastaturet fatt og delt sine erfaringer så langt i svangerskapet.

Hun forteller blant annet at kvalmen, kraftløsheten og følelsen av å være oppblåst har gitt seg nå som hun er i andre trimester – men det er én av de mer personlige avsløringene i innlegget som har fanget medienes oppmerksomhet.

Saken fortsetter under bildet.

– Også andre ting har forandret seg i andre fase av graviditeten. For eksempel å ha sex med mannen min føles veldig rart for meg fordi jeg nå kun kan gjøre det i to stillinger, skriver Naya.

– Jeg føler at menn konstant ser for seg babyen blunke til dem når de elsker med kona si, og det legger en demper på stemningen, fortsetter brunetten.

I innlegget innrømmer California-skjønnheten også at hun savner flere av tingene hun må avstå fra som gravid; hun har til og med hatt drømmer om det.

– Drømmene føles så ekte at jeg våkner i panikk og tenker at «nå har jeg røyket eller drukket alkohol», men det har jeg selvfølgelig ikke, skriver hun.

Naya har ikke avslørt hvor langt hun er på vei, men det spekuleres i om babyen kommer i september.

LES OGSÅ: Viste frem babymagen på stranden