Sylvester Stallone:

- Å ha døtre er en slags midlertidig sinnssykdom

Actionhelten klarer ikke å styre seg når gutter ber døtrene ut på date.

I PAPPAS FOTSPOR: I august dukket Sylvester Stallone opp sammen med sine flotte døtre Sistine, Sophia og Scarlet på Los Angeles-premieren til filmen "47 Meters Down: Uncaged", hvor Sistine har en stor rolle. Kona Jennifer står i midten. Foto: NTB Scanpix
I PAPPAS FOTSPOR: I august dukket Sylvester Stallone opp sammen med sine flotte døtre Sistine, Sophia og Scarlet på Los Angeles-premieren til filmen "47 Meters Down: Uncaged", hvor Sistine har en stor rolle. Kona Jennifer står i midten. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Sylvester Stallone (73) var en av 80-tallets aller største actionhelter, og har tjent seg styrtrik på å flekse muskler i suksessfilmer som «Rocky» og «Rambo».

Siden 1997 har barskingen vært gift med den 22 år yngre modellen Jennifer Flavin (51), og sammen har de døtrene Sophia (23), Sistine (21) og Scarlet (17).

Nå avslører Stallone at ettersom jentene har begynt å date, så klarer han ikke å la være med å skru på «macho mode» når beilere dukker opp på døren for å be dem ut for første gang.

LEGENDE: Sylvester Stallone fikk sitt store gjennombrudd i Hollywood som bokseren Rocky Balboa i 1976. Foto: NTB Scanpix
LEGENDE: Sylvester Stallone fikk sitt store gjennombrudd i Hollywood som bokseren Rocky Balboa i 1976. Foto: NTB Scanpix Vis mer

«De ønsker å være alfahannen»

- Jeg utfører det jeg kaller «Knusende håndtrykk testen». Jeg jobber mye med hendene mine, så der har jeg mye styrke. Når jeg møter daten deres klemmer jeg til - noe de slett ikke forventer, forklarer muskelbunten til Daily Express, ifølge Contact Music.

- Jeg ser ansiktene deres skifte farge, fordi de ønsker å være alfahannen, og jeg vet at de aldri kommer til å glemme dette. Jeg gjør det ikke med vilje, men å ha døtre er som en slags midlertidig sinnssykdom.

Saken fortsetter nedenfor.

Hollywood-stjernen innrømmer videre at døtrene alltid lurer på hvorfor han oppfører seg på denne måten, og at han synes selv det er litt vanskelig å forklare.

- Jeg er bare ikke meg selv lenger når det kommer en fyr vandrende inn i huset mitt. Jeg kan ikke noe for det, hevder han, ifølge nettstedet.

Også tidligere har Stallone avslørt at han er en beskyttende far for sine døtre.

I 2013 fortalte han blant annet til Jay Leno at han gjerne tar i bruk rollefigurer for å skremme bort gutter som ringer på hos dem:

- Jeg stiller meg i døra med pannebånd og slakterkniv i hånden og sier: «Jeg holder øye med deg». Iført det utstyret, er jeg Rambo.

Mistet sønnen

Stallone, som har vært gift tre ganger, har også to sønner, Sage og Seargeoh (40), fra sitt første ekteskap med Sasha Czack.

I juli 2012 opplevde de alle foreldres mareritt, da sønnen Sage ble funnet død i leiligheten - bare 36 år gammel. Det kom senere frem at han døde av et hjerteinfarkt.

- Dette forferdelige tapet vil vi føle resten av våre liv. Sage var vårt første barn og var sentrum i universet, og jeg ber derfor ydmykt om at alle lar min sønns minne og sjel være i fred, sa en sorgtung skuespiller den gang.

Sage jobbet både som skuespiller, produsent og regissør, og spilte blant annet sammen med sin far i «Rocky V».

LES OGSÅ: Hånd i hånd med tv-kjendis en uke etter skilsmissenyheten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer