SKILTE SEG UT: Før a-ha slo igjennom ble Morten og Pål tatt inn til underbuksekontroll i tollen. Gutter med sminke skilte seg ut på 80-tallet. Foto: Stella Pictures
SKILTE SEG UT: Før a-ha slo igjennom ble Morten og Pål tatt inn til underbuksekontroll i tollen. Gutter med sminke skilte seg ut på 80-tallet. Foto: Stella PicturesVis mer

A-ha ble kledd av i tollen

- Det kan ha vært fordi Morten hadde store mengder make-up på...

SEHER.NO: Det var tirsdag morgen under Frokost-showet i Radio1 at plateaktuelle Magne Furuholmen (46) fortalte at han aldri tar med seg mer enn kvota gjennom tollen, fordi han ikke har "jugefjes".

Den bereiste a-ha-stjernen har heller aldri måttet inn til "underbukse-kontroll". Men en gang i A-has tidlige dager måtte de to andre, Morten Harket og Paal Waaktaar-Savoy, inn.

- En gang A-ha reiste fra London til Norge for å gjennomføre vår aller første pressekonferanse, så sklei jeg rett gjennom tollen, men de to andre måtte inn. Det kan ha noe å gjøre med at Morten hadde store mengder makeup på seg, og sånn hvitt i håret og merkelige ballettights. Da tenkte vel tollerne 'Her er en som stikker seg ut fra normalen. Han er det sannsynligvis noe skummelt med', fortalte Magne på lufta.

Dette var før populariteten til A-ha tok av på 80-tallet.

- Den gang Monroes var verdensberømt, fortalte Magne humoristisk.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Vi ville blitt hengt