- Å ha barn holder meg ung

Fredrik Skavlan får angst av tanken på å ikke ha barn i huset.

SKJERPET: Programleder Fredrik Skavlan sier at det å ha barn holder ham ung og skjerpet, og at han har angst for å sitte alene hjemme og tvinne tommeltotter. Og «Skavlan»-stjernen har nok god bruk for sine skjerpede sanser som programleder for NRK-suk Foto: Stella Pictures
SKJERPET: Programleder Fredrik Skavlan sier at det å ha barn holder ham ung og skjerpet, og at han har angst for å sitte alene hjemme og tvinne tommeltotter. Og «Skavlan»-stjernen har nok god bruk for sine skjerpede sanser som programleder for NRK-suk Foto: Stella Pictures Vis mer
SEOGHØR.NO: Den 19. august kunne TV-profil Fredrik Skavlan (46) og skuespillerkjæresten Maria Bonnevie (39) ønske sin første datter velkommen til verden.  

Men Skavlan, som har tre barn fra et tidligere ekteskap, har ingen problemer med å ta fatt på våkenetter og bleieskift igjen.

- Det har aldri vært noen tvil i meg om at jeg skulle ha flere barn. Jeg ville ha mye mer angst for at alle barna var store og vi skulle sitte igjen. Hva skulle vi gjøre da, liksom? Det er utrolig hyggelig å vite at jeg også de nesten 18 åra ikke skal få fred, sier han til Dagbladet.
 
Den suksessrike «Skavlan»-programlederen og journalisten har nemlig ingen planer om å hvile på sine laubær. Trilling av barnevogn står i så måte høyere på lista enn bedagelig golfspilling eller lignende.

- Å ha barn holder meg relativt ung. Og relativt skjerpa. Jeg må opp om morgenen. Nei, jeg kan ikke se for meg hvordan det skulle funke uten. Det er ikke bra hvis livet blir for komfortabelt, altså. Man blir ikke lykkelig av det, understreker han videre.

Fredrik Skavlan har en sønn (22) og to døtre på 20 og 16 år fra tidligere, mens den lille jenta er Maria Bonnevies førstefødte. 46-åringen sier til Dagbladet at parets datter ennå ikke har fått noe navn.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg er ingen tynn dame