FALT: - Jeg skulle gå ned trappen under finalenummeret, men jeg falt rett og slett ned trappen. Det ble helt stille, og alle ble helt gale og tenkte "Å Gud, er hun død?", forteller Tomine Harket til Seher.no. Foto: SCANPIX
FALT: - Jeg skulle gå ned trappen under finalenummeret, men jeg falt rett og slett ned trappen. Det ble helt stille, og alle ble helt gale og tenkte "Å Gud, er hun død?", forteller Tomine Harket til Seher.no. Foto: SCANPIXVis mer

- Å Gud, er hun død?

Sin verste frykt har 17-åringen allerede opplevd.

Se videointervjuet med Tomine Harket nederst i saken!

SEHER.NO:  Lørdag braker det løs. Da er det nemlig klart for den andre delfinalen i årets Melodi Grand Prix, denne gang fra Bodø. På scenen står blant andre Morten Harkets datter, Tomine (17), som skal gi jernet for å ta seg til den store finalen i Oslo Spektrum 6. februar.

Tomine skal framføre låta "Be Good To Me", og er ikke spesielt nervøs før hun skal på scenen.

- Nå er det ingenting, men i stad var det mye av nerver - så det går sånn opp og ned hele tiden. Da jeg var på scenen i stad, tenkte jeg bare "herregud, er dett i morgen det skal skje"? Men jeg er ikke så nervøs for om jeg går videre eller ikke, jeg tenker heller på å gjøre det bra på scenen, sa hun til Seher.no fredag.

Mye kan skje i MGP-sirkuset. Men ifølge Tomine, har hun ingen spesiell frykt for at noe uventet skal skje midt i beste sendetid på TV.

- Nei, jeg har egentlig ikke noen spesiell frykt. Jeg har allerede falt på scenen, hunden har allerede gjort sitt. Og det var helt sykt. Alt feil har allerede skjedd, så jeg tror ikke noe mer kan skje nå - bortsett fra å glemme teksten eller noe. Men det gjør ingenting, folk skjønner jo det hvis noe slikt skulle skje.

Episoden 17-åringen sikter til skjedde for flere år siden, nærmere bestemt i 2004, da hun spilte hovedrollen den første utgaven av musikalen "Annie".

- Jeg skulle gå ned trappen under finalenummeret, men jeg falt rett og slett ned trappen. Det ble helt stille, og alle ble helt gale og tenkte "Å Gud, er hun død?", forteller hun.

Men nei, Tomine Harket var ikke død. Umiddelbart etterpå, var hun nemlig på beina igjen. Noe forslått, men ikke alvorlig.

- Det var helt sykt, men det gikk fint. Selv om det gjorde veldig vondt.

- Du pådro deg ingen skader?

- Nei, ingen skader, smiler den MGP-aktuelle artisten til Seher.no.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Vil ikke lenger bli koblet til pappa  

Se videointervjuet med Tomine Harket her:[obj:media:8293]