- Å gå gravid er bedre enn jeg forestilte meg

«Skal vi danse»-stjernen trodde hun skulle ønske å bli fortest mulig ferdig.

GLAD OG FORNØYD: - Ja, jeg er sliten og har vondt i bekkenet, og ja, jeg er trøtt og kvalm, men det er likevel en ubeskrivelig god følelse å kjenne at kroppen jobber med å skape et menneske, sier Nadya Khamitskaya, som i høst danset med Noman Mubash Foto: Stella Pictures
GLAD OG FORNØYD: - Ja, jeg er sliten og har vondt i bekkenet, og ja, jeg er trøtt og kvalm, men det er likevel en ubeskrivelig god følelse å kjenne at kroppen jobber med å skape et menneske, sier Nadya Khamitskaya, som i høst danset med Noman Mubash Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: «Skal vi danse»-stjernen Nadya Khamitskaya (29) er gravid i sjette måned. I den neste nummeret av bladet KK, som er i salg fra fredag av, forteller 29-åringen om hvordan hun fant ut at hun og kjæresten, journalisten Mads A. Andersen, fant ut at de venter barn.

- Jeg oppdaget at jeg var gravid første uken i august. Jeg sto inne på toalettet på Bagel and Juice og så på testen som viste to tydelige striper. Da var jeg allerede seks uker på vei. Jeg ringte søsteren min med en gang, jeg måtte høre reaksjonen hennes. Jeg var i sjokk, samtidig kjente jeg en lykkefølelse jeg aldri før hadde hatt, forteller Khamitskaya til bladet.

I intervjuet snakker Nadya også åpenhjertig ut om hvordan hun traff det som skulle vise seg å bli kjæresten hennes. Det hele startet med en blind date, som utviklet seg til sterkere og sterkere følelser mellom dem.

Nå venter paret altså sitt første barn - en sønn - sammen.

- Å gå gravid er bedre enn jeg hadde forestilt meg. Jeg trodde det ville bli en tilstand jeg bare ønsket å bli fortest mulig ferdig med. Egentlig er det motsatt. Ja, jeg er sliten og har vondt i bekkenet, og ja, jeg er trøtt og kvalm, men det er likevel en ubeskrivelig god følelse å kjenne at kroppen jobber med å skape et menneske, sier «Skal vi danse»-kjendisen til KK.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg ville ikke sagt dette i avisen  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer