- Å få en datter var en drøm som gikk i oppfyllelse

Victoria Beckham trodde først hun skulle få sønn nummer fire da hun var gravid med Harper.

MOR OG DATTER: I sommer kan Victoria Beckham juble over at det er fire år siden datteren Harper Seven kom til verden. Her er mor og datter sammen (f.v) på flyplassen i L.A. sommeren 2013, på Barneys i L.A. i april, i samme by sommeren 2014 og i New York i september 2011 - da Harper var knappe to måneder gammel. Foto: NTB Scanpix
MOR OG DATTER: I sommer kan Victoria Beckham juble over at det er fire år siden datteren Harper Seven kom til verden. Her er mor og datter sammen (f.v) på flyplassen i L.A. sommeren 2013, på Barneys i L.A. i april, i samme by sommeren 2014 og i New York i september 2011 - da Harper var knappe to måneder gammel. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Om en drøy måned fyller Victoria Beckhams (41) fjerde barn og eneste datter, Harper Seven, fire år.

Men før datteren kom til verden, trodde den britiske stjernedesigneren og moteikonet at hun skulle få enda en sønn.

- Da jeg var på ultralyd, fikk jeg først vite at jeg skulle få en gutt til, fortalte fru Beckham da hun deltok på en «Fashion Icons»-samtale med moteguru Fern Mallis i New York onsdag.

Den berømte firebarnsmoren understreket imidlertid at graviditeten i seg selv var så kjærkommen, at hun egentlig ikke brydde seg om kjønnet.

- Jeg følte meg så heldig som var gravid, så uavhengig av om Harper ble en gutt eller en jente følte jeg meg svært velsignet, påpekte hun under motearrangementet ifølge People.

Saken fortsetter under bildet.

HARPER OG GUTTA: Her på flyplassen i L.A. i april, sammen med pappa David Beckham og sine to yngste brødre, Romeo (foran) og Cruz.  Foto: Broadimage
HARPER OG GUTTA: Her på flyplassen i L.A. i april, sammen med pappa David Beckham og sine to yngste brødre, Romeo (foran) og Cruz. Foto: Broadimage Vis mer

Fornøyd med fire

Kort tid før termin sommeren 2011 fikk den tidligere popstjernen vite at hun faktisk ventet en liten datter, noe som var «en drøm som gikk i oppfyllelse».

At sjarmtrollet Harper er familiens øyensten, er for lengst blitt tydelig. Og med tre storebrødre, Brooklyn (16), Romeo (12) og Cruz (10), samt en tidligere fotballstjerne som far, er Harper blitt glad i sport.

- Harper elsker fotball, fortalte mamma Victoria onsdag kveld.

Saken fortsetter under bildet.

HOS STOREBROR: !6 år gamle Brooklyn Beckham blir ofte fotografert med lillesøster Harper i armene. Her ankommer de flyplassen i L.A. i slutten av mars, sammen med søsknene  sine og mamma Victoria. Foto: Xposure
HOS STOREBROR: !6 år gamle Brooklyn Beckham blir ofte fotografert med lillesøster Harper i armene. Her ankommer de flyplassen i L.A. i slutten av mars, sammen med søsknene sine og mamma Victoria. Foto: Xposure Vis mer

Og Victoria Beckham, som imidlertid avviser at hun har lyst på flere barn, er åpenbart stolt av firkløveret hun og ektemannen David Beckham (40) har oppdratt.

- Guttene er utrolig flinke med Harper. Hun er en liten guttejente. Hun elsker å ha på seg små kjoler, men hun like glad i å ta på seg fotballskoene og leke litt røft i hagen med brødrene sine. Og det synes jeg er kjempeflott, sa 41-åringen da hun gjestet «The Ellen DeGeneres Show» i april.

Den ettertraktede designeren har denne uken promotert årets Ready To Wear pre-vår/sommer-kolleksjon fra klesmerket sitt i New York:

Forrige uke koste Victoria seg derimot med familien i Cambridge i England, der de tok en tur i kanalbåt på elven Cam - riktignok uten redningsvester.

LES OGSÅ: - Jeg føler meg ikke 50 år gammel

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer