Salma Hayek ut mot «gold digger»-ryktene:

«Å, det er et arrangert ekteskap»

Siden 2009 har skuespilleren fått høre at hun giftet seg med ektemannen bare for pengene.

SLÅR TILBAKE: Hollywood-stjernen Salma Hayek har sett seg lei på beskyldninger om at hun giftet seg med den franske forretningsmannen François-Henri Pinault bare for pengene. Foto: Thibault Camus / AP / NTB
SLÅR TILBAKE: Hollywood-stjernen Salma Hayek har sett seg lei på beskyldninger om at hun giftet seg med den franske forretningsmannen François-Henri Pinault bare for pengene. Foto: Thibault Camus / AP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 2009 giftet Hollywood-stjernen Salma Hayek (54) seg med den styrtrike, franske forretningsmannen François-Henri Pinault (58).

Siden den gang har førstnevnte blitt utsatt for beskyldninger om at hun bare giftet seg med franskmannen for pengene. Blant skeptikerne var skuespiller Dax Shepard (46), som innrømmer i en episode av podkasten «Armchair Expert» at han først ikke forsto hva Hayek så i Pinault.

Det melder blant andre Fox News.

- Jeg tenkte: «Å ja, ok. Hun giftet seg med en rik fyr, kanskje det var derfor hun giftet seg med ham, jeg vet ikke», sier Shepard i podkasten.

TILBAKEFALL. Dax Shepard har vært rusfri i 16 år, men sprakk da han skadet hånden sin. Slik reagerer kona Kristen Bell. Video: Viaplay Vis mer

- Tro hva dere vil

Da han først møtte Hayeks ektemann var imidlertid inntrykket noe helt annet, og Shepard innrømmer at han da forsto hva skuespilleren ser i ham.

Hayek, som for øvrig er gjest i podkasten, sier seg enig i Shepards oppfatning, før hun tar bladet fra munnen om «gold digger»-beskyldningene.

- Da jeg giftet meg med ham sa alle: «Å, det er et arrangert ekteskap, hun giftet seg med ham for pengene». Jeg tenker: «Ja, samme det. Tro hva dere vil». 15 år sammen og vi har fortsatt en dyp kjærlighet.

Skuespilleren innrømmer at hun blir fornærmet over slike beskyldninger. Hun mener at rike menn, som ektemannen, er utsatt for en slags diskriminering som gjør at andre anser dem som uverdige når det kommer til ekte kjærlighet.

GODT GIFT: Det var i 2009 at Hollywood-stjernen giftet seg med franskmannen. Foto: Charles Sykes / INVISION / NTB
GODT GIFT: Det var i 2009 at Hollywood-stjernen giftet seg med franskmannen. Foto: Charles Sykes / INVISION / NTB Vis mer

- Man tror umiddelbart fordi noen er rike at de kanskje ikke er en god person. At de kan være materialistiske personer, noen som ikke har verdier, noen som til og med er dumme eller som ikke fortjener det. Og at for å klare å ha mye penger må de ha gjort det på feil måte, det er alle disse fordommene, fortsetter hun i podkasten.

Hayek innrømmer at hun selv ikke var immun mot slike fordommer, og at det siste hun ønsket var å gifte seg med en rik mann. Ektemannen fikk derimot disse fordommene til å fordufte.

IKKE FLAU: Hollywood-stjerna Gwyneth Paltrow delte like så greit et nakenbilde av seg selv i anledning sin 48-årsdag. Foto: Skjermdump fra Instagram/gwynethpaltrow Vis mer

I podkasten påpeker Hayek også at ektemannen verken er kontrollerende eller en arbeidsnarkoman som bare tenker på penger. Hun beskriver ham som en mann som elsker jobben sin, men som også er overlykkelig over å komme hjem fra jobb og tilbringe tid med familien.

Ble mamma som 41-åring

Hayek og Pinault har datteren Valentina Paloma Pinault (13) sammen. Fra før av har franskmannen de tre barna Augustin (14), Mathilde (20) og François (23) fra tidligere forhold.

Ekteparets felles datter kom til verden da Hollywood-stjernen var 41 år, noe hun har fortalt åpent om i et større intervju med Town and Country Magazine.

- Jeg tror jeg er en bedre mor fordi jeg fikk henne senere. Men jeg blir sliten, jeg skal ikke lyve, sa skuespilleren til magasinet i 2019.

KJENDISDATTER: Den svenske Hollywoodfruen Siv Cotton viser gledelig fram sin «up and coming» datter Charlize på sosiale medier. Vis mer

I intervjuet beskrev hun også datteren som svært kreativ, smart, morsom og sta, mye i likhet med henne selv. Som tolvåring ble nemlig skuespilleren utvist fra en katolsk kostskole for å ha gjort rampestreker mot nonnene.

Hayek benyttet også anledningen til å rose ektemannen opp i skyene. Hun ville imidlertid ikke dele historien om hvordan de møttes, utover å røpe at det var en romantisk og fantastisk historie.

- Han er den beste mannen i verden. Jeg får være den jeg er når jeg er med ham, sa hun om forretningsmannen.

Fansen gikk av hengslene

Hayek har for lengst etablert seg som et stort navn i Hollywood. Den meksikanske stjernen har medvirket i flere spillefilmer og sanket inn prestisjefylte priser. 54-åringen har dessuten stadig blitt beundret for sin skjønnhet, og holder seg usedvanlig godt for alderen.

I fjor viste hun seg frem for følgerne sine på Instagram i form av et bikinibilde som fikk flere til å måpe. På bildet poserte «Frida»-stjernen ikledd lilla bikini, på stranden med asurblått hav i bakgrunnen.

«De siste dagene av 2020. Jeg har aldri vært mer takknemlig over å være sunn og frisk, og samtidig være i kontakt med naturen», skrev hun.

Bildet av skuespilleren sanket inn millioner av likerklikk og i kommentarfeltet strømmet det inn med komplimenter og hyllester.

«Du er som vin. Du blir bare vakrere med årene», skrev en.

«Åh, herregud. Jeg får et hjerteinfarkt», lød en annen kommentar.

LES OGSÅ: De ugyldige Hollywood-ekteskapene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer