Salma Hayek ut mot «gold digger»-ryktene:

«Å, det er et arrangert ekteskap»

Siden 2009 har skuespilleren fått høre at hun giftet seg med ektemannen bare for pengene.

SLÅR TILBAKE: Hollywood-stjernen Salma Hayek har sett seg lei på beskyldninger om at hun giftet seg med den franske forretningsmannen François-Henri Pinault bare for pengene. Foto: Thibault Camus / AP / NTB
SLÅR TILBAKE: Hollywood-stjernen Salma Hayek har sett seg lei på beskyldninger om at hun giftet seg med den franske forretningsmannen François-Henri Pinault bare for pengene. Foto: Thibault Camus / AP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 2009 giftet Hollywood-stjernen Salma Hayek (54) seg med den styrtrike, franske forretningsmannen François-Henri Pinault (58).

Siden den gang har førstnevnte blitt utsatt for beskyldninger om at hun bare giftet seg med franskmannen for pengene. Blant skeptikerne var skuespiller Dax Shepard (46), som innrømmer i en episode av podkasten «Armchair Expert» at han først ikke forsto hva Hayek så i Pinault.

Det melder blant andre Fox News.

- Jeg tenkte: «Å ja, ok. Hun giftet seg med en rik fyr, kanskje det var derfor hun giftet seg med ham, jeg vet ikke», sier Shepard i podkasten.

- Tro hva dere vil

Da han først møtte Hayeks ektemann var imidlertid inntrykket noe helt annet, og Shepard innrømmer at han da forsto hva skuespilleren ser i ham.

Hayek, som for øvrig er gjest i podkasten, sier seg enig i Shepards oppfatning, før hun tar bladet fra munnen om «gold digger»-beskyldningene.

- Da jeg giftet meg med ham sa alle: «Å, det er et arrangert ekteskap, hun giftet seg med ham for pengene». Jeg tenker: «Ja, samme det. Tro hva dere vil». 15 år sammen og vi har fortsatt en dyp kjærlighet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer