- Å bli pappa til Emma er det største i livet

Men allerede torsdag må Erik Huseklepp reise fra sin nyfødte datter for å spille fotball i England.

NYBAKT PAPPA: Erik Huseklepp ble pappa for første gang denne uken. Foto: NTB scanpix
NYBAKT PAPPA: Erik Huseklepp ble pappa for første gang denne uken. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Driblefanten Erik Huseklepp (27) har gjort seg bemerket på landslaget i fotball med syv mål på 26 kamper. Karrieren som skjøt fart i 2005 nådde sitt foreløpige høydepunkt i 2007 da han ble seriemester med Brann. I løpet av det siste året har han også levd guttedrømmen som fotballproff både i Italia og England.

Men det er privat han har tatt den største seieren! Mandag ble han pappa for første gangen.

- Å bli pappa er det største jeg har opplevd i livet. Det er helt fantastisk. Foreløpig har hun vært veldig rolig så jeg har fått sove om natten, sier han til Seoghør.no.

Kjæresten Stephanie Hassani (28) har to døtre fra et tidligere forhold og vet at foreldrerollen dreier seg om både med bleieskift og våkenetter. Erik er klar til å ta sin del av jobben.

- Vi kommer til å dele likt på oppgavene, det er viktig å være en del av de tingene.

Som Se og Hør tidligere har avslørt skal barnet hete Emma Linnea. Det var ingen klar årsak til at det ble navnevalget.

– Hun er ikke oppkalt etter noen. Vi likte begge de navnene og synes de hørtes fine ut. Dermed fikk hun det navnet, forteller han.

Stephanie bor foreløpig i Bergen og har pendlet til England, hvor Erik bor. Han har kontrakt med Portsmouth, som rykket ned fra nivå to. Samtidig er han utleid til Birmingham som kjemper om opprykk til Premier League. Hva som skjer med Erik etter sesongen er usikker, det samme er bosituasjonen til de nybakte foreldrene.

- Min datter og moren kommer til å bli værende i Bergen den første tiden. Så kommer jeg hjem til Bergen så snart sesongen er over. Jeg vet ikke hva som skjer etter det. Det kommer an på hvor jeg spiller, avslutter han.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Huseklepp ble pappa for første gang

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer