- Å bli pappa overgår alt det her

Den nybakte pappaen fikk stående applaus i «The Voice».

<strong>FIKK STÅENDE APPLAUS:</strong> Publikum reiste seg etter at Shaun Bartlett hadde sunget Wicked game.  Foto: Stella Pictures
FIKK STÅENDE APPLAUS: Publikum reiste seg etter at Shaun Bartlett hadde sunget Wicked game. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Onsdag for en uke siden ble Shaun Bartlett (35) i «The Voice» pappa til lille Adrian. Fredag sto han på scenen i The Voice og sang Chris Isaks klassiker “Wicked game”.

- Å bli pappa overgår alt det her. Det var veldig koselig, sa han til Seoghør.no i pausen under direktesendingen på Chateau Neuf.

«I løpet av en uke har det største og nest-største skjedd i livet. På onsdag ble jeg pappa!! På fredag, finalist! Wow,» skrev han på Twitter etter fødselen.

Og bare noen dager etter fødselen fikk han stående applaus fra hele publikum etter at han sang som nummer åtte i den første finalen. 

- Jeg er kjempefornøyd, men det er dødshøyt nivå her, så det er greit hvis jeg ryker, sa han.

Men Shaun røyk ikke ut. Han fikk flest stemmer fra Magne sitt lag, Magne valgte i tillegg å ta med seg Monika Blomeid (24) og Martin Halla (23) videre i konkurransen. Marius Beck (21) fikk færrest stemmer og er ute av konkurransen sammen med Marianne Pentha (30).

Fra Yosef sitt lag fikk Leif Anders Wentzel (42) flest seer stemmer, Yosef valgte å ta med seg Silje Løvaas (24) og Omar Ahmed Mohammed (24) videre. Dermed var det Elisabeth Vatndal (26) og Odd Einar Nordheim (39), som måtte ta den tunge veien ut av konkurransen.

- Det er helt surrealistisk. Noen kommer til å angre på at de stemte så mye når de får telefonregninga på mandag, ler Leif Anders Wentzel etter at det ble klart at han gikk videre. 

- Jeg er overveldet. Det er sjelden jeg blir målbundet, sa han til Seoghør.no.

Omar var overlykkelig over å bli valgt ut av Yosef til å gå videre.


- Jeg var litt stressa før det var klart at jeg kom videre. Nå er jeg utslitt, men veldig glad.


- Å miste Elisabeth (de er gode venner red. anm) var veldig kjipt, men er veldig glad i henne og merket at det var tungt da hun gikk av scenen. Nå skal jeg jobbe hardt og gjøre en god innsats, sier Omar.

Elisabeth ser for sin del The Voice-exiten som starten på noe nytt.

- Det var kjipt, for jeg hadde mye mer å gi. Jeg gir meg ikke nå. "The Voice" har vært et springbrett. Så nå må jeg jobbe videre, sier hun.Monika Blomeid var lettet over at Magne valgte å ha med henne videre.

- Jeg skal ikke legge skjul på at jeg er veldig lykkelig. Det er et enormt nivå. Vi er så få på hvert lag, og at to skulle ut føles helt feil. Det føles enormt godt å få være med videre, sier hun.


Like heldig var ikke Marius Beck, som fikk færrest stemmer på Magnes lag. 


- Det var som forventet. Jeg var i en jævlig sterk gruppe. De er vanvittige flinke. De gjorde låter som kanskje berørte flere enn det jeg gjorde med min låt. Nå skal jeg gjøre ferdig eksamen og jobbe videre med musikk, sier han. 

Dette sang de fredag:

Silje Løvaas (24) fra Bergen og lag Yosef: «Rolling In The Deep» av Adele.

Marius Beck (21) fra Raufoss og lag Magne: «Pumped Up Kicks» av Foster The People.

Elisabeth Vatndal (26) fra Oslo og lag Yosef: «I Won't Let You Go» av James Morrison.

Martin Halla (23) fra Bergen og lag Magne: «Hurt» i Johnny Cash sin versjon.

Omar Ahmed Mohammed (24) fra Oslo og lag Yosef: «Without You» av David Guetta.

Marianne Pentha (30) fra Oslo og lag Magne: «Another Day In Paradise» av Phil Collins.

Leif Anders Wentzel (42) fra Gjøvik og lag Yosef: «Pretty Young Thing» av Michael Jackson.

Shaun Bartlett (35) fra Oslo og lag Magne: «Wicked Game» av Chris Isaak.

Odd Einar Nordheim (39) fra Ski og lag Yosef: «Swim Good» fra Frank Ocean.

Monika Blomeid (24) fra Oslo og lag Magne: «Some Die Young» av Laleh.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: The Voice-Hanne kaster klærneVi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer