EKTEMANNEN: Pink hadde ikke hatt noe imot og vært lesbisk, men hun har vært godt gift med mannen Carey Hart i syv år. Foto: FAME FLYNET
EKTEMANNEN: Pink hadde ikke hatt noe imot og vært lesbisk, men hun har vært godt gift med mannen Carey Hart i syv år. Foto: FAME FLYNETVis mer

- Å bli kalt lesbisk er et kompliment

Popstjernen Pink lar seg ikke vippe av pinnen når folk prøver å fornærme henne.

SEOGHØR.NO: Siden 2006 har Pink (33) vært gift med den tidligere motocross-proffen Carey Hart (38), og sammen har de datteren Willow (2).

Likevel får hun til stadighet postet homofobiske fornærmelser på ulike sosiale medier. Men dette tar sangfuglen med knusende ro.

- Morsomt fakta: Jeg bryr meg virkelig ikke om at dere kaller meg for lesbisk på Twitter. Jeg tar det som et kompliment. De fleste personene jeg bryr meg mest om er lesbiske.

- Jeg er sikker på at alle dere mennesker som er fylt med hat kan klare å komme opp med noe verre enn dette. Kom igjen. Vær kreative. Dere har 140 karakterer å bruke, skrev hun på sin egen Twitter-profil søndag.

Nylig rettet også «So What»-sangeren en takk til sin lesbiske fans og sa at de er grunnen til sin suksessfulle karriere.

- For å være helt ærlig, så har de vært mine mest lojale venner. Jeg har alltid hatt mange homser rundt meg, men mine lesbiske venner er min grunnstøtte.

- De er de ærligste i et hav fylt med bullshit. Jeg skulle ha vært lesbisk i forhold til hvordan jeg ser ut og oppfører meg, men tilfeldigvis så er jeg ikke det.LES OGSÅ: Pink var usikker på om hun ville ha barn