- Å bli eldre betyr ikke at man ser dårligere ut

Derfor er Elizabeth Hurley (46) mer sexy enn noen gang.

SEXY: Elizabeth Hurley (46) er mer sexy enn noen gang takket være hard innsats for å holde på utseendet. Foto: All Over Press
SEXY: Elizabeth Hurley (46) er mer sexy enn noen gang takket være hard innsats for å holde på utseendet. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Selv om hun nærmer seg 50 år, ser Elizabeth Hurley (46) bedre ut enn noen gang.

Den 46-årige modellen gjør fortsatt sexy fotoserier i bikini, og sier i et nytt intervju med Zest magazine at det ikke er noen sammenheng mellom alder og skjønnhet.

- Jeg elsker at kvinner ser fantastiske ut, og jeg mener at det å bli eldre ikke betyr at man ser dårligere ut. For meg dreier det seg ikke om å prøve å se yngre ut, men mer om å passe på å se best mulig ut, sier Hurley til magasinet.

Likevel innrømmer den britiske modellen at det krever mer å se bra ut jo eldre man blir.

- Jeg måtte uten tvil legge inn mer innsats da jeg fylte 40, og det var ikke før da jeg innså hvor mye enklere alt var da jeg var yngre.

- Før kunne jeg se temmelig bra ut etter bare tre timers søvn. Nå ser jo ut som en galning om jeg ikke får minst det dobbelte. I 20-årene pleide jeg å kunne klare meg på bare kaffe, sigaretter og potetgull. Et par dager med det i dag, så føler jeg meg virkelig skremmende, sier Elizabeth Hurley til Zest magazine.

Modellen forteller at nok søvn og et treningsprogram er årsaken til at hun fortsatt ser bra ut, men av og til har hun problemer med å opprettholde treningen.

- Jeg setter meg under et press for å holde meg slank, for jeg gjør fortsatt modelljobber med mine bikinier. Men det er mye vanskeligere å holde seg motivert på vinterstid. Jeg pakker meg inn og prøver å gå tur hver dag med hundene mine, og noen dager tvinger jeg meg selv til å løpe litt.


Også kostholdet er viktig for 46-åringen, som har sin egen filosofi om hva som er sunt for henne.

- Jeg spiser nesten ingenting som kommer fra en boks eller pakke, og den samme regelen gjelder i jula. Jeg er lidenskaplig opptatt av hjemmelaget mat og jeg er overbevist om at å spise mye mat fra pakke og ferdigprodusert mat fører til vektoppgang, sier Hurley.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  Forlovet fire måneder etter skilsmissen 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer