Eva Longoria:

- 99 prosent av oss er fortsatt venner

Skuespilleren snakker ut om forholdet til sine tidligere «Frustrerte fruer»-kollegaer.

LETTER PÅ SLØRET: Eva Longoria kunne denne uken avsløre at hun ikke lenger er venn med alle sine tidligere kollegaer fra «Frustrerte fruer». Foto: Evan Agostini / INVISION
LETTER PÅ SLØRET: Eva Longoria kunne denne uken avsløre at hun ikke lenger er venn med alle sine tidligere kollegaer fra «Frustrerte fruer». Foto: Evan Agostini / INVISION Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): I hele åtte sesonger, fra 2004 til 2012, fulgte vi livene til fire husmødre i den fiktive byen Fairview gjennom tv-serien «Frustrerte fruer».

I gaten Wisteria Lane kunne vi finne Susan Mayer (Teri Hatcher), Lynette Scavo (Felicity Huffman), Bree Van De Kamp (Marcia Cross) og Gabrielle Solis (Eva Longoria). Historien ble fortalt gjennom deres avdøde nabo Mary Alice Young (Brenda Strong).

Saken fortsetter under bildet.

FRUSTRERTE FRUER: I hele åtte sesonger fulgte vi livene til de fire fruene i Wisteria Lane gjennom både oppturer og nedturer. Foto: AP / Seth Wenig
FRUSTRERTE FRUER: I hele åtte sesonger fulgte vi livene til de fire fruene i Wisteria Lane gjennom både oppturer og nedturer. Foto: AP / Seth Wenig Vis mer

Vi fikk være vitne til deres vanlige hverdagslige problemer, men også større mysterier som involverte mennene, vennene og naboene deres.

I etterkant har flere av fruene i virkeligheten bevart vennskapet seg imellom, men det har i flere år gått rykter om at forholdet til Teri Hatcher (53) ikke har vært like bra.

Nå kan det tyde på at det er sannhet i ryktene, ifølge Us Weekly.

Da Eva Longoria (43), som spilte Gabrielle Solis i den populære serien, nylig gjestet «Jimmy Kimmel Live!», kunne hun bekrefte at hun ikke lenger er venn med alle kollegaene fra tiden på «Frustrerte Fruer»-settet.

- Så alle hater hverandre nå?, spurte talkshowverten lattermildt, og refererte til de tre andre fruene fra serien.

«Nei, Felicity og Marcia kommer på stjerneseremonien min. Felicity skal holde tale», kunne 43-åringen, som snart får sin egen stjerne på «The Hollywood Walk of Fame», fortelle.

Saken fortsetter nedenfor.

GODE VENNER: Eva Longoria og Felicity Huffman er fremdeles gode venner den dag i dag. Foto: Chris Pizzello / Invision / AP
GODE VENNER: Eva Longoria og Felicity Huffman er fremdeles gode venner den dag i dag. Foto: Chris Pizzello / Invision / AP Vis mer

Jimmy Kimmel (50) var tydelig ute etter et spesielt svar, og ga seg ikke. Videre spurte han om hun var venn med alle.

«99 prosent av oss er fortsatt venner», svarte den høygravide skuespilleren.

Ekteskapet

Eva giftet seg med José Bastón i Mexico i 2016. Begge har tidligere ekteskap bak seg, og skuespillerens ektemann har tre barn fra før.

«Frustrerte fruer»-stjernen har tidligere vært gift to ganger, først med Tyler Christopher og senere med basketballstjernen Tony Parker, som hun skilte seg fra i 2011.

Da People intervjuet henne i fjor sommer, fortalte Eva at hun var overrasket over at hun hadde giftet seg på nytt.

- Jeg trodde aldri jeg skulle gifte meg igjen. Jeg er ikke tilhenger av ekteskap, men jeg liker å være gift med ham.

Venter sitt første barn

I anledning José sin 49-årsdag i april i fjor, reiste duoen på badeferie til det solrike ferieparadiset Hawaii. Etter at paparazzi-bilder kom til overflaten, der Eva viste en fyldigere figur, satte rykteflommen om en graviditet i gang.

Ifølge skuespilleren var hun nødt til å kommentere graviditets-ryktene etter at hele familien hadde ringt og spurt om det lå noe sannhet i dem.

- Jeg så feit ut. Men vet dere hva? Det skjer med mennesker. Alle opplever å bli oppblåst. Jeg er ikke oppblåst i dag, men jeg skal straks ut og spise pannekaker, sa hun den gangen og viste frem magen.

- Så det var nyhetene for i dag, dere. Jeg er ikke gravid, spiser bare veldig mye ost, drikker mye vin og spiser pannekaker, avsluttet hun.

Saken fortsetter under bildet.

HØYGRAVID: Eva Longoria venter sitt første barn med ektemannen José Bastón. Her er hun avbildet i Miami med ektemannen, moren og noen venner. Foto: Splash News
HØYGRAVID: Eva Longoria venter sitt første barn med ektemannen José Bastón. Her er hun avbildet i Miami med ektemannen, moren og noen venner. Foto: Splash News Vis mer

I desember bekreftet derimot Eva Longorias talsperson at 43-åringen venter sitt første barn med ektemannen.

Ikke helt nybegynner

Eva har allerede fått øvd seg på mammarollen, gjennom et nært forhold til ektemannens tre barn.

- De har virkelig vært en gave i livet mitt. Og jeg føler ikke at vi mangler noe selv om vi ikke har en baby sammen, har den nå gravide skuespilleren tidligere uttalt.

Eva fortalte også til People at hun endelig føler hun har truffet blink når det gjelder kjærligheten.

- Han er sannsynligvis den første mannen jeg har datet som har vært eldre og etablert. Rett og slett en voksen mann. Og det er så fint å gå arm i arm med en som er lik en selv, sa hun.

LES OGSÅ: - Har fått tidlige rier etter utroskapsryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer